Kristina Kockar
Alo!/Dejan Briza
Kristina Kockar

Alo!/Dejan Briza

Kristina Kockar, Foto: Alo!/Dejan Briza

Njene komšije u Zrenjaninu govore da je Kijin stric, kako kažu, "opljačkao" Kiju. Još na dan bratovljeve sahrane potpuno je ispraznio stan u vlasništvu svog brata, a Kristininog oca, preminulog Miloša Kockara.

"Miloš je tu živeo sam. Jedini naslednici su njegova ćerka Kija i njegova supruga koja živi u Nemačkoj. On je umro 28. aprila, ujutru u pola 10, a njegov brat je u popodnevnim časovima kompletno ispraznio njegov stan", pričaju šokirane komšije u Zrenjaninu.

Zrenjanin bruji o ovome što se dogodilo, a mnogi se pitaju kako je ovo moguće uraditi istog dana kada je sahrana, a pritom i bez pokrenute ostavinske raprave.

Miloš Kockar sahrana

Alo!/Dejan Briza

Miloš Kockar sahrana, Foto: Alo!/Dejan Briza

"Sav nameštaj, sve je ispražnjeno. Ostali su samo zidovi. I radni deo, i šporet i frižider, sto i stolice, ljudi su sve videli. To je sad bum u gradu. Ni ostavinska rasprava nije urađena... Istog dana je skinuo radni deo. Na svoju je ruku to uradio. Njegov brat je umro prepodne, a on je popodne ispraznio stan. Čak je proveravao i da li mu brat ima neki račun u banci", pričaju Kijine komšije i komentarišu kako niko ne zna da li je u stanu bilo nešto vredno ili ne.

Inače, Kijin stric je oženjen i ima dvoje dece, a Kija je sa stricem u dobrim odnosima. Osim toga, dolazio je na njene rođendane, a bio je i na njenoj i Slobodanovoj svadbi. Kako se priča, ni njegova materijalna situacija nije loša, te nikome nije jasno zbog čega je uradio ovako nešto.

Nadicu Zeljković je potvrdila ova saznanja, ali ništa više od toga nije želela da kaže.

Nadica, Kijina mama

Screenshoot Youtube

Nadica, Kijina mama, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (3)

blučanka

05.06.2018 11:48

Vjerovatno je to uradio uz dogovor sa g-đom Kockar. Nije ona baš toliko naivna žena, samo nije htjela da pravi cirkus na sahrani, kao što je to Kija uradila.

hmmmm

05.06.2018 12:49

@blučanka - a ti pa kao znas!

Insajder

05.06.2018 20:20

Kija nije naslednica ničega. Otac je ugovorom sve ostavi svojoj ženi sa kojom je sve i stekao tokom braka. Ništa tu nije Kijino. Očeva žena joj je isplatila 30.000 eura po presudi za alimentaciju koju otac nije hteo da joj isplati a ona mu stavila hipoteku na kuću. Žena očeva je isplatila, skinula hipoteku, ispraznila nekretninu i sad će je verovatno prodati jer ne živi u Zrenjaninu. Kija nema ništ sa tim događajem i niko nju nije opljačkao.