Sloba i Kija
Instagram
Sloba i Kija

Instagram

Sloba i Kija, Foto: Instagram

Kiju je očigledno povredilo to što Sloba kaže da ne želi da ima nikakve veze sa njom, pa mu je putem društvenih mreža uputila otvoreno pismo koje je izazvalo veliki odjek u javnosti.

Ona je u jednom delu pisma objavljenog na Instagramu posebno slikovito objasnila zašto je ušla u "Zadrugu", a zatim i započela karijeru pevačice po izlasku iz rijalitija. Cilj je, kako tvrdi, bio da postane uspešnija od njega, kako bi mu dokazala da nije slaba žena, koja će tek tako trpeti poniženje, a to je ujedno i najbolja osveta za ono što joj je uradio, kada ju je prevario sa "masnoglavom" Lunom Đogani.

- Dve veoma kvarne i glupe osobe (Sloba i Luna Đogani), najbolja kombinacija. Stvoreni jedno za drugo. E, sad zamislite ovo: ja sam jadna, nemam gde da živim, šta da jedem, zavisim od njega, čekam njega da mi pomogne, možda da imam i decu... šta bi bilo sa mnom? Šta? Bila bih zaboravljena, kao i sve ostavljene žene, ajde ćao, ja imam novu, ti se sada skloni... zaboravljena, kao što sam i bila pre nego što sam ušla, pa te malo podsetila, jel tako, Slobodane? Zaboravio si da si ostavio ženu napolju i nastavio svoj život kao da se ništa nije desilo. To bi ti voleo, da ja ne postojim? Pogodi, ipak postojim! I setite se filmova kada gledate gde muž zezne ženu onako bezdušno, ona mu se osveti tako što postane uspešnija od njega, i svi vi u bioskopu tapšete, zar ne? Bravo, tako je! Zaslužio je! E pa, nemojte mene osuđivati ako postignem neki uspeh, jer je pouka da ne dozvoliš da te bilo ko ubedi da si manje vredan i da si nebitan. Da si samo neka ženica jadna i prevarena. Činjenica je da si me prevario i povredio toliko da me je fizički bolelo, ali si ti jadan u svemu tome, a ne ja. Pozdrav! - napisala je, između ostalog, Kija.

 

@sampanjactatica

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Aug 30, 2018 at 2:31am PDT

Komentari (8)

JelenaT

30.08.2018 14:31

Dokle brate? Da li iko makar malouman bio može da povjeruje u ovo...

gordana tarana

30.08.2018 14:57

Ma da nije zao i tebi su pucali penale zar ne?vredelo je ipak euri su euri maznula si lovi na blef i brzaka budi zadovoljna.Znamo da patis sto onu Skodu mu nisi maznula ali tajvasu pravila igre.

korist

30.08.2018 15:11

Sloba je jedan beskrupulozni koristoljubivac. Smatram da je i Luna njegova žrtva. Bio je sa svojom ženom dok je imao koristi, dok je ona radila plaćala mu stan, hranu i račune, gurala u karijeri, plaćala spotove...Onda je naišla po njegovom mišljenju bolja prilika Luna, ćerka pevačice čiji je najbolji prijatelj producent i prateći vokal Cece. Kristina je tada otpala kao malter. Kada je Pink stao iza njega i ugovorio mu 1345 nastupa, pesme...rešio je da se otarasi i Lune. Nijednu nije ni voleo.

GOGA

30.08.2018 15:22

E NEKA SI MU KONAČNO REKLA KIJA, DOSTA SI GA ŠTEDELA I DOZVOLJAVALA DA SE PERE PREKO TVOJIH LEDJA, NEČOVEK JE BIO NEČOVEK JE OSTAO, KIJA GLAVU GORE I GAZI U NOVE POBEDE

Za K i j u:

30.08.2018 15:46

Ti si ta,ona zbog koje sve ostavljam,slatka plus gotivna jednako posebna!:)

Blue Berry

30.08.2018 15:49

Ženooooooooo, dosadila si više!!!

mimi

30.08.2018 18:50

@Blue Berry - Kija lepoto nasa nije Slobodan dostojan tvoga malog prsta!

Nikola

31.08.2018 12:37

Zeno ,ne izigravaj sveticu,kada to nisi,i o'ladi malo,bilo te je i previse.Priznaj ko te sada gura.