Rijaliti Zadruga logo
Promo
Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Oni su za to navodno dobili po 100.000 evra!

"Milan i Rada su dobili odlične uslove samo da zajedno uđu u rijaliti. Bez obzira na to što godinama nisu u vezi, njih dvoje i dalje intrigiraju javnost, te bi bilo zanimljivo videti ih pod istim krovom. Zato su čelnici "Pinka" odrešili kesu, pa su svakom ponudili po 100.000 evra", govori izvor blizak produkciji.

Osim što će im bankovni račun biti teži, popularni pevači će u velelepnom izdanju nadomak Beograda boraviti određeno vreme.

"Oni neće morati kao ostali učesnici da ostanu punih devet meseci, već će tu biti samo određeni vremenski period. Mada nije isključeno da će im producenti "Pinka" za još veći honorar ponuditi da ostanu i duže. Međutim, to će iči malo teže jer Rada i Milan često nastupaju, pa im se ne isplati da dugo odsustvuju sa muzičke scene", otkriva sagovornik i dodaje:

"Oboje su u prvi mah odbili. Sama pomisao da uđu u rijaliti im je bila neprihvatljiva. Pogotovo Rada nije htela da čuje za to da uđe sa Milanom jer joj je, između ostalog, bilo glupo zbog Harisa. Ali posle nekoliko sastanaka sa Milicom i Željkom Mitrovićem shvatila je da to možda i nije tako loša ponuda, pogotovo što je i njen momak dobio ponudu da uđe u isti rijaliti", završava izvor.

Milan Stanković

Alo!/Rajko Ristić

Milan Stanković, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Komentari (4)

saj

11.07.2018 07:19

dal je ovo normalno???

mima

11.07.2018 07:50

mozda i Kija udje pa pocne da vice on je moj decko...msm na Milana..

bbb

11.07.2018 11:01

Cccccccc, sta reci a ne pitati ko je ovde L U D

Milan

11.07.2018 16:53

Milan Stankovic se ne moze platiti za 9 meseci. Nema tih para.