Sloba Radanović
Alo!/Nikolina Marić
Sloba Radanović

Alo!/Nikolina Marić

Sloba Radanović, Foto: Alo!/Nikolina Marić

Po završetku ovog rijaliti programa ostao je i bez devojke, ali i supruge, sa kojom se razveo pre dva dana u Osnovnom sudu u Zrenjaninu.

No, bez obzira na sve ovo, pevač ne prestaje da šarmira lepši pol kako svojim glasom, tako i stasom. Izvor blizak pevaču otkriva da je Radanovića zatekao na crnogorskom primorju u društvu jedne plavokose devojke, a prema njegovim rečima bili su veoma prisni.

- Otkad je izašao iz rijalitija Slobu su počele da spopadaju devojke, da mu pišu na Instagramu, da traže od njega da ga upoznaju, ali on tada još nije znao gde se nalazi. Zato je sve odbijao, jer je bio zbunjen i što se tiče njegovih osećanja prema Luni i Kiji. Tek kasnije, kad je shvatio da je razvod definitivan i da će biti slobodan čovek odlučio je da da sebi oduška - priča dobro obavešteni izvor blizak Pinkovoj zvezdi i dodaje:

- Ja sam ga pre neki dan video sa jednom atraktivnom plavušom, ali nisam hteo da mu se javim tad, pošto nisam hteo da ih diram. Delovali su zaljubljeno i bili su veseli, smejali su se i grlili dok su nešto gledali u telefonu, a on je bio sav ozaren, pa ih nisam prekidao - kaže pevačev prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

Komentari (6)

Goga

10.08.2018 09:50

Dečko je gej! Ko medved je.

on

10.08.2018 22:59

@Goga - Šta, nije hteo da te kre*ne, pa je gej ?

on

10.08.2018 23:00

@Goga - Šta, nije hteo da te kre*ne, pa je zbog toga gej ?

nada

10.08.2018 11:24

Toliko ga jure da stoje satima u redu - hahahaha - za cim - za clanak u novinama ili........... Umislio da je Ricard Gir - hahahahaha

igor

10.08.2018 14:00

Nema devojke za njega jer on ne voli devojke. Niti on juri devojke niti devojke jure njega.

iNA

11.08.2018 20:15

Slo a bio kojomdevojkom, ukoliko popije kafu, popriča, sa fanom se slika, sa koleginicom, odmah je kreše... pa čak ida je ako on je slobodan muškarac i može da rdi ša želi. tio jenjegova privatnost. isto kao i Kristinina. >nikada brak nisu nij imali, a konačno i taj falš jpapir je rzveden.... Slobo glavu ggore, nemašo rzlog nikome da se jprvdaš šta radiš i s kim si.... ovo je jprevršilo svaku meru, <Ostvite mladića da jvodi svoj jživot i uredjuje g kakoželi...