Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson
TV Pink/Screenshot
Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson

TV Pink/Screenshot

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson, Foto: TV Pink/Screenshot

Pinkova zvezda je sabrala utiske i pričala na teme koje interesuju domaću javnost koja je pratila u prethodnih devet i po meseci.

Andrijana je imala samo malu pauzu kada je 20 dana provela napolju, a onda su je gledaoci vratili i ostala je praktično do samog kraja. Kako kaže, sada je mnogo drugačiji osećaj nego prvi put kada je ispala.

- Velika je razlika sada i prvi put kada sam ispala, tad sam bila samo dva meseca, a sada sedam meseci i svašta se izdešavalo. Ipak, uspela sam negde da dođem sebi iako nije prošlo ni 24 sata otkako sam izašla. Ali dobro, vratiću se u normalu - kaže Andrijana i dodaje da nije još uvek imala priliku da vidi šta se sve pisalo o njoj u proteklih nekoliko meseci koliko je provela u rijalitiju.

Ono što je zaintrigiralo javnost jeste njena veza sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, koja je bila veoma turbulentna, a mi smo je pitali da li planira da vezu nastavi i napolju.

Andrijana Radonjić

Printscreen

Andrijana Radonjić, Foto: Printscreen

- Iskreno, ja sam već rekla da ne znam šta će biti kada se oboje nađemo napolju. Ja sam unutra bila malo suzdržana, nisam želela da pravim probleme, nisam htela sebe da blamiram pa je možda delovalo kao da sam fejk. Ali da se meni on ne sviđa u nekim stvarima, ne bih sigurno bila sa njim. Ako on bude dobar prema meni i sve bude u najboljem redu, mislim da ćemo biti zajedno - kaže Andrijana.

Njen otac, Duško Radonjić, takođe bivši zadrugar, se protivio vezi Đeksona i svoje ćerke, ali je posle toga promenio mišljenje, te rekao da ga prihvata. Andrijana otkriva da zna šta je to što se njenom ocu nije svidelo, ali ipak je ona ta koja odlučuje.

- Ja znam šta je to što mom tati smeta, ali isto tako znam sebe, ko sam ja, šta treba da radim, a šta ne. Ja ne mogu nekog da menjam iz korena. Znam šta mom ocu smeta i zašto je bio protiv, zašto su se dešavale neke stvari, ali sada je malo popustio, što mi je drago i naš odnos se promenio na bolje, sada pričamo bolje. Ipak, na kraju sam ja ta koja odlučuje da li ću sa nekim biti ili ne - rekla je Andrijana.