Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić
e-stock/Miloš Rafailović
Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić

e-stock/Miloš Rafailović

Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, Foto: e-stock/Miloš Rafailović

Mlada Pinkova zvezda i učesnica prve sezone "Zadruge", Andrijana Radonjić, po izlasku iz Bele kuće počela je vredno da radi na pripremi svojih novih pesama, ali ipak postoji nešto što joj je nakratko poremetilo planove i pomutilo sreću.

Osim što je raskinula sa partnerom iz rijalitija, Nemanjom Đerićem Đeksonom, od izvora bliskog pevačici saznalo se da joj bivši dečko Milan Đorđević Manda, kog je u "Zadruzi" prevarila i zamenila Đeksonom, ne da mira!

- Manda joj je slao poruke na društvenim mrežama, proganjao je, nije imala mira od njega - rekla je Andrijanina drugarica koja je tražila da ostane anonimna.

On je, kako navode, pronašao i pevačicin novi broj, te je morala da promeni karticu. Kako bi se otarasila bivšeg dečka, Radonjićeva je kupila nekoliko brojeva različitih operatera i na taj način nakratko "zavarala trag".

Međutim, Đorđević nije odustao. On se osetio osramoćenim što ga je Andrijana javno prevarila sa Nemanjom, te je pretio i njemu i navodio kako će ga pronaći gde god da ode.

Andrijana na ove tvrdnje nije želela da da odgovor.

- Ne želim, stvarno, da pričam o tome. On je deo moje prošlosti i želim da tamo i ostane - rekla je kratko Radonjićeva.