Anđelo i Teodora
printscreen
Anđelo i Teodora

printscreen

Anđelo i Teodora, Foto: printscreen

Anđelo Ranković i Teodora Džehverović stekli su veliku popularnost učešćem u rijalitiju ''Zadruga'', a o tome koliko podržavaju jedno drugo govori činjenica da je on bio glavni akter u spotu za pesmu "Crni vitez" koju je njegova devojka objavila pre nekoliko dana.

Osim što se svakodnevno susreću sa svojim fanovima koji ih bezuslovno podržavaju, postoje i oni koji im se udvaraju. 

- Mi i jesmo zbog toga kompatibilni. Znali smo da ćemo imati mnogo ponuda kad izađemo, kao što i ona ima udvarače. Postaje sve popularnija, tako sam i ja sve popularniji i imam sve više udvaračica, s tim što mi ne pružamo priliku da nam se ti udvarači i udvaračice približavaju - rekao je Anđelo.

On je u nekoliko navrata bio izložen stresnim situacijama koje su kamere zabeležile, a bez obzira na sve ne krije da su na njegov račun stizali samo pozitivni komentari koji su mu mnogo imponovali.

- Mnogo mi je drago kad izađem na ulicu ili u grad i kad čujem pozitivne komentare. Moje društvo mi ništa ne zamera, znam da sam imao par ispada, ali smatram da je to normalno za devet i po meseci. Moji najbliži su imali samo lepe komentare i to mi je posebno drago - rekao je Ranković.

S obzirom na to da je izvor blizak njima otkrio da se Džehverovićeva još nije srela oči u oči sa mamom Ljiljom Ranković, Anđelo je prokomentarisao ovo:

- Postoje razne dezinformacije, tako da ja ću ti reći da je sve u najboljem redu. Ako je kod mene i Teodore sve super... Niko nije toliko protiv toga, nego jednostavno moji su prošli težak period tokom devet meseci i ne žele više da budu u javnosti ni u medijima i ja želim takvim odgovorom da ih izuzmem iz svega toga. Zato ti kažem, ako je sve super, onda je to tako - rekao je Anđelo.

Komentari (7)

???

08.07.2018 15:25

Decko lupa . Nije opet dao odgovor zasto njegova majka NECE da upozna Teodoru. Ona ocigledno nece da je on dovede u kucu da je upozna . Ocigledno je majka "starinskog kova" , jer , cim bi prihvatila da joj je predstavi , znacilo bi da ona prihvata da je veza ozbiljna.

Ljubljana

08.07.2018 16:32

Ovaj nezreo dečačić vrlo dobro zna zašto Teodoru njegovi ne prihvataju,na kraju će se i sam uveriti da ona nije za njega,jer toj mladoj devojci treba MUŠKARČINA a ne mamina maza koji nema svoj stav jer je emocionalno nezreo. "NAUČI ME DA VOLIM"

Griffin

08.07.2018 17:08

@Ljubljana - Jel? Aj me prosvetli sta je to muskarca? Ako moze neki Fejs da ga pogledamo,posto verovatno imas jednog takvog?

deja

08.07.2018 17:30

@Ljubljana - Andjelo je upoznao Teodoru sa svojima i sa sestrom Julijom neobavesteni,a uskoro i veredba...ljubomorni dzukci...mnogo citate novine

ZIndija

08.07.2018 17:36

Najverovatnije je problem u tome što je Teodora pevačica.Anđelovi neće pevačicu u kući,zbog lošeg iskustva njegovog ujaka,koji je bio, sa u ono vreme, popularnom pevačicom, sa kojom ima dete

bane

08.07.2018 17:37

Sinoc se videlo ko podrzava kuju to je ona najprimitivnija srbija , ali nije istina da ih ima toliko koliko nas ubedjuju, jer ako je luna 4 puta pobedila SMS glasovima sa 82%, a onda najednom u finalu pobedjuje kija sa cak 55% glasova . Ko god ima mozga bar malo mora da pita kad su govorili istinu, jer je ne moguce promena glasova za 15 dana to samo budele mogu da progutaju. Sad vidite koju srbiju ste probudili, onu najnizu i najprimitivniju koja je jos na nivou turskog pasaluka.

Nikola

08.07.2018 17:52

Ti jos vuces tog pekmeza a razumem volis da gledas kako place i nama je to bilo interesantno mama ujo pa kad se sakrije iza tebe kad se svadja i treba da si ponosna na njega i sto cesce da ga setas blizu mamine zgrade da neode predaleko to pazi