Anabela Atijas
Vladimir Marković/Alo!
Anabela Atijas

Vladimir Marković/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Luna nije dobila njihovu podršku, a njena majka joj je čak poručila da ovoga puta neće učestvovati u toj igri zbog koje je cela njihova porodica stavljena na stub srama.

Popularna blogerka tokom desetomesečnog boravka u rijalitiju konstantno je bila u centru pažnje zbog veze sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Vrhunac zapleta odigrao se kada je u rijaliti ušla i pevačeva supruga Kija Kockar, pa je Luna često bila na udaru njenih fanova, zbog čega su i ona i njena porodica dosta trpeli.

- Sve se brzo desilo. Protiv toga sam da se ona vrati u rijaliti. Ali Luna je punoletna osoba i sama donosi odluke. Ona je imala veliku želju da uđe jer smatra da se pokazala onakvom kakva nije. Sad želi da predstavi pravu sebe. Ja je nisam podržala u toj odluci i rekla sam joj da će se ovoga puta boriti sama. Ja se više neću oglašavati, niti ću biti deo "Zadruge". Naravno, uvek sam uz svoje dete, ali kada je ova odluka u pitanju, ne mogu da je podržim. Zaista ne mogu više da bijem njene bitke - rekla je Anabela.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Luna, iako je po izlasku iz rijalitija govorila da joj je muka od svega i da neće ponovo ući u rijaliti, sad kaže da se predomislila jer ima debeo razlog.

- Svi će reći da sam luda, a i jesam! Nisam se još oporavila ni od prve "Zadruge" i moram priznati da sam dugo razmišljala o ponudi. Shvatila sam da nisam završila ono što sam počela i da je još mnogo toga što imam da pokažem gledaocima, da vide onu pravu Lunu, koja nije ni nalik na onu koja je plakala, svađala se i spavala po ceo dan - objasnila je Luna u emisiji "Narod pita" i dodala da nema podršku roditelja.

- Gagi i Anabela se nisu složili s mojom odlukom. Baš nisu bili za to, ali ne mogu oni da odluče umesto mene. Zanima me njihove mišljenje, ali ulazim iako su oni protiv. Anabela mi je rekla da sam luda i pitala me je odakle mi snaga za to. Mislim da ni ona nema snage za ovo, ali zamolila sam ih da se ovoga puta ne petljaju ni u šta, da me ne brane, da se ne svađaju, da odu na neko putovanje i da uopšte ne gledaju rijaliti. Gore mi je kad se oni mešaju - zaključila je Đoganijeva.

Komentari (11)

Marinela

21.08.2018 20:15

Ma opet lažu! Posle svega, ko bi njima verovao, a šuške su šuške... Pogotovo što će nejakoj i neoporavljenoj Luni, ledja čuvati mamin najbolji prijatelj, Mirko Gavrić, njen lični kompozitor i autor njenih pesmičuljaka, inače producent Zadruge! Hoće da ojade Mitroviće za honorare, ali, kako mi se javlja, sve će da daju za kazne, prejebaće on njih, a ne oni njega! Lunjara ne sluša strika Djoleta, koji mudro zbori...

mila

22.08.2018 08:36

@Marinela - Ne znam sta ce ovo Mitrovicu??? Pa zar je spao na Lunu???

Oskar

21.08.2018 20:50

Evo sve smo im poverovali. Smislile su one već plan i program pranja. U prvoj Zadruzi im nije uspeo plan ali sad su se osigurale sa posebnim ugovorom, uslovima itd. Već je počela da obilazi bivše i buduće učesnike i da im se uvlači iako ih ne podnosi pošto su većina njih sve najgore rekli o njoj. Ovaj put sa njom ulaze i njeni bliski ljudi koji će da rade i pričaju u njenu korist a mama će "iza zavese" da nadgleda. Kako su samo namazane i prepredene, sve sa maskom finih i nevinih žrtvica.

mila

22.08.2018 08:35

@Oskar - Ahahaha...koliko je mala providna, zato ona brze bolje u Nis kod Miksi, da joj ova bude prijateljica unutra i da je ne kanali...

mila

21.08.2018 21:15

Folira, od cega ce da zive ako ne udje.

boba

21.08.2018 22:03

Do sada sve sto je Luna lose uradila pravdala se da je mlada i neiskusna,a sada odjednom ona je punoletna i moze sama da odlucuje hoce li uci u zadrugu 2.Sazrela je za mesec dana,a i lakse joj da udje u zadrugu izaradi pare nego da zavrsava skolu i radi posten posao.Lep primer dajete buducem narastaju.

boba

21.08.2018 22:03

Do sada sve sto je Luna lose uradila pravdala se da je mlada i neiskusna,a sada odjednom ona je punoletna i moze sama da odlucuje hoce li uci u zadrugu 2.Sazrela je za mesec dana,a i lakse joj da udje u zadrugu izaradi pare nego da zavrsava skolu i radi posten posao.Lep primer dajete buducem narastaju.

kristijan

21.08.2018 23:03

u zadruzi br.1 to nije bila luna dzogani niste dobro videli "blogerku" bez bloga ali u zadruzi br.2 ce se napokon pojaviti "prava" luna djo "modna" blogerka dizajnerka vlasnica uspesnog butika koja se tusira 2 puta dnevno ne pije ne histerise ne bije zna tablicu mnozenja-sve u svemu koliko moze da se promeni za 2 meseca MUKICA

Pesadinac

21.08.2018 23:19

Kome se ova prodaje! Svi znaju da je Lunjara pod Anabelinom papucom i da ko masina izvrsava sve sto joj ova naredi.. Kao fol Anabela je protiv bla bla truc. Cerka se blamira, mama skida kajmak. Al narode, da l je moguce da gledate ovaj program i ovakvima gurate pare u dzep.

Mirko

22.08.2018 01:16

Ponosna i dosledna Kija i pasuljara Ljulja kojoj je samo materijalno bitno. Ne ide!

Nina

22.08.2018 13:21

Naucila je za ova 2 meseca tablucu mnozenja I pokazace se u boljem svetlu, narocito kada su zurke, hahaaaa