Sloba Radanović
Screenshoot Youtube
Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

Budući da je otkazao stan u kojem je sa Kijom boravio u Beogradu zbog učešća u rijalitiju, a da mu je propao plan da sa Lunom živi u stanu koji je Anabela iznajmila za njega i njenu ćerku, on trenutno nema prostor u kojem bi živeo kada je u Beogradu.

"Sloba je trenutno kod njegovih u Zrenjaninu i uveliko traži novi stan koji bi rentirao u prestonici. Nada se da će već za koji dan da se skući. Voleo bi da bude centar grada", otkriva Slobin prijatelj.

Iako stan nema, auto je dobio od "Pinka" kao četvoroplasirani takmičar "Zadruge", pa o prevoznom sredstvu bar ne mora da razmišlja.

Komentari (14)

nina

23.06.2018 21:49

A, mama Draginja?! Trk pod njene skute, pa kad odrastes..

Majka

24.06.2018 06:17

@nina - Naravno,roditelj najbolje poznaje i želi dobro svom detetu..a ne neka namiguša

Nije izvosio sta vise

23.06.2018 23:51

Nije on decko izvisio vec je odlucio da vise ne bude sa alkoholicarkom. A i da nije, ispostavilo se da je Anabelica SVE lagala. Rekla je da ih stan ceka a eno Lune kod nje kuci a stana ni u najavi. Treba to placati a njoj ce sad stizati toliko tuzbi da ce joj trebati novac za advokata te Luni nece ostati nista za njenu "kolekciju"

Cecilija

24.06.2018 07:27

@Nije izvosio sta vise - Steta njih dvoje su rodjeni jedno za drugo, a i roditelji su im u ljubavi.... onoliko.....

Lena

24.06.2018 09:12

@Nije izvosio sta vise - Voleo je i Lunu i Kiju do poslednje pare, glumatao je izmedju njih nadajuci se da ce mu one biti stepenice do prve nagrade. Tu je izvisio one su njega iskoristile kao stepenik i sad im vise ne treba.

Jovan

24.06.2018 00:53

Ajd razguli Slobodane ima nas mnogo kojima se Luna svidja, sibaj bre...!

Tika

24.06.2018 08:38

@Jovan - Oni će sigurno ostati zajedno, jerjseLudo vole.Luaćemu sveoprotiti,alii njoj kaoi njemu trbavreme...da sepresaberu ,tek jej čečtiri dana prošlood izlaska. Nihovae emocijiesujake i još sukao prvogdana. Jednotavno , oninemogujedno bez drugog.

jEFIMIJA

24.06.2018 08:23

Sloa kada zavši svešto ia, otaje salUNOM.nJIHOVA LJUBAVJ E SUVIŠE JAKA DA BI SE OD ODREKAO I PUSTIO JE NIZ VODU.LUNA JE LEPOTICA U PRIRODI ISKRENA I DOBRA DEVOJKA .ANABELA JE TAJ STAN KUPILA I ISPLATILA U KEŠU.OZBIROM DA JE LUNA TEK IZAŠLA IZ ZADRUGE, POD PRITISKOM JE JOŠ UVEK I NARAVNO DA ĆE BITI U SOPSTVNOM STANU SA ČOVEKOM KOGA VOLI VIŠE OD SEBE. ONI ĆE BITI ZAJEDNO, VRLO BRZO. LJUBAV UVEK POBEDJUJE.

FANOVI

24.06.2018 09:15

Slobina krajlica srca je Luna. Njena vrata su za njega uvek otvorena Ona njega voli kao BOGA,. Oprostiće mu sve.Oni jedno bez drugog ne mogu.Jednostavno , njihove emocije tu toliko jake i svakim danom biće sve veće i veće....to je prava, ikrena i ljubav bez rezervi i intersa.Čista, iskrena. Želimo vam svu sreću ovoga i puno dece u narednom periodu, kada za to vreme dodje.Samo napred.LJUBAV ZA LJUBAV.Nikada od vas nećemo odustati.Prepoznali smo sreću jednog mladog para.

Jeca

24.06.2018 15:09

@FANOVI - Hahahahahhahhahhahha, da mi je tvoj mozak jedan dan samo da odmorim

Lana Kg

24.06.2018 15:13

@FANOVI - Mislite na crno jaje,uzet pramen kose Slobi,mislite na deo Kijine majce,i zaljubljenu Lunu,ma dajte ne ironisite iz inata,smejurija,Luna se u svakog ko naleti zaljubi,tek da rasturi vezu,brak, nije ni njoj ni majci prvi put...

mila

24.06.2018 20:04

@FANOVI - Sloba je jos pre par meseci uvideo sta je Luna, a sada nema kud...njemu se ugasila emocija prema njoj, to se vidi, ali zbog karijere nece joj okrenuti ledja...pecali ga Djogani kao ribarsko drustvo, razapeli se na sve strane, pa upecali soma...ali njima dovar.

Markoni

24.06.2018 09:21

A što se toliko žestite ljudi moji. Sve je ovo dogovor Slobe i Kije. Sad su u fazi da moraju lagano i oprezno da se izvlače iz situacije. Neizbežan potez sada je razvod. Zbog javnosti. Inače bi ih svi popljuvali već sada. Kasnije će biti novo venčanje, kad stvari malo legnu. Uzeli su ogroman novac, rešili stambeno pitanje, on dobio pesme, nastupe....izvukli se iz bede za kratko vreme.....to ne bi uradili ni za 1000 godina. Prevaranti su to veliki. Sirota Luna je bila samo oruđe njihovo.

Lozana

24.06.2018 11:17

@Markoni - Pa da je i tako, šta tu ima loše. Svako se bori kako zna i ume. Ali mislim gos. da ste POGREŠILI! On se sa Lunom dogvarao šta će i kako će. Tako da će najverovatnije biti s Lunjarom. Po njenoj priči se to i vidi. Da je PAMETAN bi bi sam bezijedne! Sloba u Zrenjaninu ima kuću i stan. Drugo do Zrenjanina se stigne za 1 sat! Što moraju svi da budu u mafijaškom Beogradu!