Anabela Atijas i Luna Đogani
Rajko Ristić/Alo!
Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Blogerka Luna Đogani bila je uspešan učesnik "Zadruge" i osvojila je drugo mesto, ali njeno učešće bilo je takođe veoma dramatično i donelo dosta bola njoj i njenoj porodici.

Uzrok za to je pre svega bila turbulentna veza sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Tumačenja, reakcije i prognoze vezane za ljubavni trougao, već uveliko rasturen, i dalje traju, a majka Lune Đogani, Anabela Atijas pričala je o učešću svoje ćerke u "Zadruzi" i u emisiji "Magazin In", koja će biti prikazana u subotu.

Ona je otkrila da je njena porodica dobijala ozbiljne pretnje, a u jednom momentu je uputila i vrlo žustar komentar sledećim rečima:

- I onaj ko je digao ruku na moje dete i pokrenuo moju džigericu, neka mu bog oprosti - rekla je Anabela, a da li je ovime mislila na Slobu Radanovića ili nekog drugog, ostaje da vidimo.

 

 

Komentari (7)

Rada lampada

05.07.2018 11:37

A kad je njena cerka Lunja digla ruku na drugoga tad je aplaudirala.

nada

05.07.2018 11:54

Tebi je bolje bilo da ti je neko pokrenuo mozak kada si tu cerku vaspitala ! Zakacila si se sa masom naroda zbog svoje greske pa i ako ti prete sama si kriva jer si i ti pretila, pretis i kunes !!!!!!!!!!!!!

buba

05.07.2018 13:27

Tvoja dzigerica je odavno okrenuta! Ponasanje tvoje cerke nije vredno komentara! Da ti ne bi pomerala dzigericu, vezi je na krace kanapce! Kako li se tek Draginja osecala, kada joj je tvoja Lunci i psihicki i fizicki unistavala njenog sina pred velikim auditorijumom! Tvoja cerka je bolesno ljubomorna, posesivna, ne vaspitana osoba! Dovedi je u red, da ti ne "pojede" dzigericu!

ceca

05.07.2018 13:29

Da li je mozda i ona digla ruku na njega, psivala porodicu i sve najgore nazive mu izrekla i....to nije nista! Njegovim roditeljima se nije pokrenula dzigerica, nego ste brzebolje se nasli u njihovom domu, pa si im ti vodic ovog grada, cujes se s njima kako ti tako i cerka. Videli ste dobru koku pa daj da je brze bolje da je udomimo. Ne svidja mi se taj decko- covek ali i mi po nesto bolje ocigledno znamo od mamice! Covece dovidjenja i : ne okreci se sine...

MILA

05.07.2018 15:44

E nesreco, skini nam se vise sa ekrana.Da imas pameti, dzigerica bi ti se okrenula odmah, kad si videla u sta srlja tvoja mukica...ali ne, ti si to podrzala, zajedno sa Radanima, a sada bi da se malo peres...ne ide to tako..nisi uspela da udas cerku, pa sad si bila kao protiv.Sta ce onda mozdani kod Radana, stan za vas dvoje, odmor u Grckoj( u onom ruglu) a??? Stidite se svi od reda, ako imate malo obraza...

opet Razija

05.07.2018 15:54

manipulise i lupeta !

JA*

06.07.2018 10:31

@opet Razija - Vise nije vredna ni komentara.....ja se secam kada se razvodila od Gagija , bila je tunjava i sva nishodljiva - od kada postade ovakva azbaha,nije mi jasno .