Ana Korać
Dejan Briza
Ana Korać

Dejan Briza

Ana Korać , Foto: Dejan Briza

Tokom "Zadruge" mnogo se pričalo o odnosu Ane Korać i Slobe Radanovića, koji su javno priznali da su se dopisivali na društvenim mrežama pre nekoliko godina, dok se lepa Ivanjičanka i Slobina žena Kija Kockar još uvek nisu poznavale i družile.

Sloba Radanović

E-Stock

Sloba Radanović, Foto: E-Stock

Iako su sada, kako kažu, u prijateljskim odnosima, glasine da tu ima nečeg većeg od drugarstva ponovo je pokrenuo Anin odlazak na Slobin nastup, na koji je odbila da dođe Kija. Međutim, Ivanjičanka demantuje da postoje simpatije između nje i muža njene najbolje drugarice.

- To je čista glupost. Povezuju me čak i sa Slobom. Sloba i ja imamo skroz ok odnos. Naravno, Sloba je ok dečko, družimo se... Mislim, ne družimo se, nego, eto, došla sam na njegov nastup - objasnila je Ana.

Komentari (6)

Jovica

06.07.2018 17:11

Pregorela GIca ukrstena sa Djordjem Majklom, fuj

DarkoBudva

06.07.2018 18:18

@Jovica - Ha,ha,ha...slažem se skroz.Dobro si je opisao.Ana,vrati glavu gici....:-)

Andrej

06.07.2018 18:32

@Jovica - Zeno sta pricas?!! Djevojka je lijepa i njegovana, mogla bi se malo ugledati na nju! To da li ima nesto sa balvanom, njena stvar!

Dragan

06.07.2018 21:35

Silikonka otišla na nastup, pa šta. Bila je Zadrugarka.... oni nikada nisu imali neki čak ni drugarski odnos,niti su se družili.... posebno... Sem toga nikada se ne bi pojavila u medijima da nije tih izmišljotina. Ništa ni u zadruzi nije pokazala sem silikonskih sisa i dupeta. Devojka je potpuno, prazna, neinteresantna...., kad Sloba budew našao devojku,svima će jasno i glasno reći,ne brinite, oo je iskren i otvoren.nema šta da krije.Mladić se bavi karijerom i poslom ,što mu je prioritet....

Marko

06.07.2018 22:05

Ne znam zašto, ali čim je vidim setim se mapetovaca i Miss Piggy ......

Dzeni

06.07.2018 22:25

Ana je najlepsa devojka u Zadruzi. Posle nje Kija.