Ljuba i Aleksandra
screenshot
Ljuba i Aleksandra

screenshot

Ljuba i Aleksandra, Foto: screenshot

Prvo poglavlje Aleksandra Čabarkape u javnosti posle izlaska iz zatvora moglo bi da bude u "Zadruzi 2", i to u društvu bivše ljubavnice Aleksandre Subotić i njene majke Ljube Pantović, za koju tvrdi da su bili u vezi.

Ovim bi, ukoliko producenti ugovore njihovo učešće, bila nastavljena saga iz Kaluđerice koja, sa kraćim prekidima, traje pet godina. Prema rečima izvora sa Pink televizije, Čabarakapa u početku pregovora nije bio oduševljen idejom da učestvuje u rijalitiju koji bi, sasvim sigurno, pokrenuo stare, nedovršene sukobe s porodicom Subotić, ali vremenom sve više popušta i menja mišljenje. 

- Što se tiče honorara on je odličan. Niko im neće platiti više. Ljuba, Aleksandra i Aleksandar će sigurno biti zadovoljni finansijskom ponudom. Jedino je Čabarkapa taj koji predstavlja kočnicu za realizaciju našeg plana, ali i to će se, nadamo se, promeniti. Verujemo da će on pristati da se nađe u "Zadruzi 2", koja startuje u septembru. Plan nam je da za početak uđu njih troje, a onda da u igru ubacimo i Aleksandrinog dečka Davida Dragojevića- rekao izvor.

Aleksandra i Ljuba juče nisu bile dostupne za komentar, dok Čabarkapa nije odgovorio na poruke. 

Komentari (4)

Ivana

03.07.2018 00:40

Toooo bilo bi fantasticno!!Ova tema bi bila sigurno jos interesantnija nego ova predhodna,pa jos da ubace i Dejana i Dalilu onda bi bio pravi haos!!

???

03.07.2018 08:36

@Ivana - Jesi li bila ti skoro kod čika doktora?

Luka

03.07.2018 06:40

One su dosadile Bogu i narodu. Toliko su odvratne da to više nikog ne interesuje, niti će da gleda. Pa uzeti primere lepe i ružne iz naroda pa igrati dve igre dobre i loše.

miki1221

03.07.2018 11:05

Ma ovo je glupost, možda samo ljuba uđe, david i aleks nece sigurno.