Jelena Golubović
Rajko Ristić/Alo!
Jelena Golubović

Rajko Ristić/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Jelena Golubović našla se u centru skandala kada je ušla u verbalni sukob sa komšinicom koji je rezultirao ozbiljnim obračunom u koji se umešala čak i policija.

Rediteljka je navela da ju je komšinica kroz zgradu jurila nožem i pretila da će je ubiti nakon čega se za pomoć obratila nadležnim organima.

Jelena Golubović ima dugogodišnji "staž" kada su svađe, pretnje, skandali i tuče u pitanju. Glumica i voditeljka, kako se sama deklariše, rođena je 1. jula 1979. godine. Proslavila se učešćem u rijalitijima gde je pokazala da je spremna na sve kako bi osvojila glavnu nagradu i napravila dobar šou-program.

Rediteljka važi za konfliktnu ličnost, a prvi u nizu sukoba je imala sa pevačicom Vesnom Vukelić Vendi u emisiji kod Jelene Baćić Alimpić.

Jelena Golubović

Printscreen

Jelena Golubović, Foto: Printscreen

Jelena je prozivala Vesnin lik i delo smatrajući da ona nije adekvatna osoba koja bi mogla da odglumi jaku istorijsku ličnost poput Drage Mašin. Vendi je Jelenu nazvala "poznatim anonimusom", "pseudo glumicom" i "pseudo rediteljkom".

Priča je dobila epilog 12 godina kasnije kada su kamere emisije "Paparaco lova" zabeležile tuču između rediteljke i pevačice. Trebalo je zajedno da snimaju rijaliti "Odavno posvađane", ali Jelena je odustala zbog lošeg odnosa sa ljudima iz produkcije. Sa Vendi je ostvarila dobru saradnju, ali umesto predviđena tri meseca, šou je trajao 10 dana.

2013. godine je učestvovala na "Farmi 5" i osvojila je 50.000 evra. Izjavila je da će novac uložiti u predstavu i da će pomoći bratu koji živi na Filipinima.

Jelena Golubović

Dejan Briza/Alo!

Jelena Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Jelena je sama ratovala protiv svih, a podršku joj je pružio samo pevač Čupo Kalač koji ju je, par minuta pre nego što je proglašena za pobednika, zaprosio. Međutim, kada su ušli u "Parove" oni su raksinuli, a Čupo je rekao da će je smestiti u zatvor jer je pretila njegovoj ćerki.

Početkom 2015. godine je prvi put bila u "Parovima" gde ju je napao pevač Hasan Dudić. On je rekao da je to uradio jer ga je Jelena vređala po nacionalnoj osnovi i spominjala mu decu.

Jelena se svađala i sa Majom Nikolić i Bakijem B3, ali i brojnim ličnostima. Jelena je dobila i batine od Slađe Petrušić, a nekoliko puta se fizički obračunala i sa Anđelom Vešticom...

Broj njenih "ljutih protivnika" je poveći, a sada je na taj spisak dodata i njena komšinica.

Komentari (7)

Leon

17.08.2018 22:31

To je belosvetska manipulatorka i hohstaplerka. Tacka.

Tacka

18.08.2018 02:51

@Leon - Carica Jelena.

mila

18.08.2018 08:43

@Leon - To smo mi manjina pricali odavno i prepoznali teskog manipulatora, ali narod je vodio do pobeda...

Dora

18.08.2018 08:29

Oči govore sve

Milan

18.08.2018 10:31

Ljudi ona nije nego za svadju. Od toga zivi. Bez staza i zanimanja u tim godinama. Uzas.

???

18.08.2018 13:49

@Milan - Psihopata.

Mlativoda

18.08.2018 14:10

Psihopata u klimaksu, koju podrzavaju perfidna majka i jos perfidnija babuskera.