Karmen Sunčana Lovrić
PrntScrn

Glumica Karmen Sunčana Lovrić (34), poznata po ulogama u serijama 'Na granici' i 'Ruža vjetrova', na društvenim mrežama ispričala je kako su i nju zlostavljali.

Karmen Sunčana Lovrić

Printscreen

Karmen Sunčana Lovrić, Foto: Printscreen

- Bila sam mlada i dobila ponudu za jedan film. Redatelj je predložio da se nađemo kod njega jer mu je tako lakše. Pre mene je već druga glumica, a kasnije mu stiže producent, radi od kuće... Naravno, pristala sam, pa on je okej, idem na razgovor o ulozi, o filmu. Naravno, nije bio ok! 'Trebala bi se skinuti na filmu, pa daj se sad skini, onako ful zavodljivo', 'A ako bi trebala odradit' pušenje, jel mi možeš pokazat kako bi to radila...' Vrlo nespretno, nesigurno i razočarano pobegla sam glavom bez obzira, a ulogu nisam dobila, možda nije ni postojala, ko zna... Samo me zanima je li postojala ona druga glumica pre mene, i je li se skinula - napisala je Karmen na Facebooku. Međutim, to nije bio zadnji put da se našla u neugodnoj situaciji.

- Na setu, u razgovoru o glumi s puno starijim kolegom, padne dogovor za kafu, nakon nekog vremena, kafa se pretvori u večeru jer "celi dan radi". Ja pristajem, divim mu se, poštujem ga i u njemu gledam izvor znanja, iskustva, podrške i saveta. Nalazimo se, pričamo o glumi, pozorištu, filmovima, setovima, snimanjima, anegdotama... Jedno predivno veče, do trenutka kada me "odvešću te kući" odjednom me doveze do svog stana, te mi uvali jezičinu do želuca, i natera me da u potpunom šoku ja njemu izgovaram neke sulude isprike zašto moram kući umesto da mu odvalim šamarčinu i opsujem mu sve živo. Neeeee, ja sam kriva, sigurno sam ja, u svojoj želji za razgovorom i savetom, u svojem strastvenom izlaganju, preterala, nisam pazila, davala sam neke pogrešne znakove, on je nekako mogao protumačiti da mi se sviđa, ma neeeee, ma kakvi, pa bilo je dovoljno samo to što si ti pristala ići s njim na kafu, ovaj, večeru, pa to je kao čisti da na putu poziv na seks, hahahah ti bi pričala o pozorištu, nemoj me zasmejavati. Svi mi znamo šta ti zapravo želiš, ti se želiš je*ati s ovim neverovatnom primerom muškog roda, kolega, glumac, stariji samo 30-ak godina, ima ženu, decu tvojih godina, vreme se na njemu vidi ko na piramidi, koja žena to ne bi.... O čekaj, čekaj, glumica, mlada, željna uspeha, on situiran, uspešan, priznat, daaa, je*at ćeš se s njim zbog posla, zbog veze, zbog preporuke, zbog pogurivanja.... Ko zna, možda ti uvali i koju kintu, glumica si, svi znaju da to nije daleko od kurve - napisala je.

U komentarima je dobila poruke podrške brojnih žena.

- Žao mi je zbog svih tih iskustava. Hvala ti na ovom tekstu - pisali su joj.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

beba

24.01.2021 04:36

Milena? Devojci se na licu vidi zlo i pakost.Kako se moguce da si srecan i veseo pored coveka koji te " siluje" godinama.Gluma se ne uci u skolskoj klupi vec dodirom...