Irfan Mensur
printscreen
Irfan Mensur

printscreen

Irfan Mensur, Foto: printscreen

Glumac Irfan Mensur doživeo je pravu dramu danas u popodnevnim časovima. Četiri maloletnika su mu ukrala torbicu u kojoj su bila dokumenta, kreditne kartice ali i velika suma novca.

Naime, Irfan je danas u popodnevnim časovima sedeo u beogradskom kafiću, čitao novine i pio kafu, dok mu nisu pritrčala četiri maloletnika.

Irfan Mensur

printscreen

Irfan Mensur, Foto: printscreen

- Oko 14 časova Mensur je sedeo u kafiću, a dok je prelistavao novine torbica mu je bila na stolu. U jednom trenutku su pritrčala četiri maloletna dečaka i sa stola mu ukrali torbu u kojoj su bila sva dokumenta, kreditne kartice, ali i oko 4.000 evra - otkriva izvor.

Glumac je pozvao i nadležne organe.

- Irfan je odmah kontaktirao policiju. Ispričao im je sve što se dogodilo, međutim, oni i dalje tragaju za maloletnicima. U kafiću u kome se odigrala pljačka postoje kamere, ostaje da se vidi da li će preko snimaka nekog prepoznati - zaključio je dobroobavešten izvor za "Blic".

Komentari (5)

nada

22.06.2018 22:08

Cuj ovo - sedi u kaficu, torbica na stolu, cita novine i tu 4000 eura za nepoverovati - hahaha. Pa neka su mu ukrali jer se pare ne nose tako!

rada tomasevic

22.06.2018 23:04

ovoga su i lemali na mrtvo ime ali nije se odselio.vec naprotiv srpski natalitet pojacao bog mu dao zdravlje.

pepa prasac

22.06.2018 23:29

a Ja stalno citam zalopojke glumaca kako jedva sastavljaju kraj sa krajem i umiru od gladi..

Goga

22.06.2018 23:46

E svašta, na kafi sa tolikim parama???

Сараџогла

23.06.2018 07:03

Торбиче је било НА ИЗВОЛИТЕ! А неколико хиљадарки евра?Има Менсур тетку у Немачкој?А да има тетку у Швајцарској онда би имао франке.То ти кажем.Добро,не бих више јер човеку је теже због документације.