Milić sa Majom i Suzanom
Printscreen
Milić sa Majom i Suzanom

Printscreen

Milić sa Majom i Suzanom, Foto: Printscreen

Nakon što je primio vest da mu je ćerka Maja Avdibegović (35) nađena mrtva u svom stanu, Milić Vukašinović odmah je sa suprugom Suzanom Vukašinović otišao za Sarajevo.

Naime, rokeru je pozlilo pre nego što je mrtvo telo njegove jedinice odneto na obdukciju da bi se utvrdio uzrok smrti.

Iako nekadašnji član Bijelog dugmeta i Vatrenog poljupca isprva nije bio svestan da Maje, koja se predozirala narkoticima više nema, kad je došao u Sarajevo, bol ga je slomila.

- Milić je van sebe. Iako je ona ranije dva puta pokušavala da se ubije, on je pred njenu smrt taman pomislio da će sve biti u redu jer je opet krenula na odvikavanje od droge. I onda ga je snašla užasna tragedija. Čim je kročio u Sarajevo, srce samo što mu nije stalo. Preznojio se, a u licu je prebledeo. Počeo je da plače i doziva Maju, da bi se zatim rukom oslanjao na zid jer je malo falilo da se onesvesti. Srećom pa se njegova supruga ne odvaja od njega i brzo je reagovala.

Sklonila ga je u drugu prostoriju i osvežila ga vodom - otkriva izvor i otkriva da je Milić sve obaveze oko sahrane preuzeo na sebe:

Nije imao vremena da je oplakuje kao dete, jer je rešavao bitne stvari, od pogrebne opreme, grobnog mesta, lekarskih nalaza... U pomoć su mu pritekli dugogodišnji prijatelji, koji su takođe završili dosta stvari. Leš je odnesen na ispitivanje radi određivanja uzroka smrti, budući da Vukašinovići sumnjaju da se Maja predozirala heroinom, koji je kupila od novca koji joj je Milić dao za hranu - kaže izvor. 

Komentari (1)

mica

27.07.2018 13:31

Ţrebao je poslati na lecenje u inostranstvo u Rusiji neka inekcija blokada,a i druge metode preko crkve, je bila druge vere,a ratno stanje,a ovde onda bombardovanje i sve u svemu , osta bez porodice,na valja stav zauvek tinejdzer ,jednom se mora odrasti i ostariti...a unuci sami