Nevena Madžarević
Screenshoot Youtube
Nevena Madžarević

Screenshoot Youtube

Nevena Madžarević , Foto: Screenshoot Youtube

Porodica i prijatelji se nisu razdvajali od nje kada se razišla od svoje fakultetske ljubavi, pozorišnog i filmskog reditelja Mihajla Savića.

- Smatram da za čoveka koji ima prijatelje kakve ja imam, ne postoji nerešiv problem. Najvernije prijatelje imam još od detinjstva i oni uvek imaju pravo rešenje za mene. Zahvaljujući njima, ali i svojoj objektivnoj percepciji, razvod nisam shvatila kao tragediju, već kao šansu za nov početak i napredak. Kroz produktivne razgovore sa psihoterapeutom Ivanom Nastovićem, naučila sam da svaka nova bitka izaziva promenu u nama, a samim tim i neku vrstu psihološke nadogradnje. Bez bola nema napretka. Samim tim, odlazak drage osobe ne mora uvek da bude problem, već može da bude i rešenje - otkriva nevena i dodaje:

Nevena Madžarević

Screenshoot Instagram

Nevena Madžarević, Foto: Screenshoot Instagram

- Emotivni partneri treba da ostanu zajedno sve dok uživaju jedno u drugome, a onog momenta kada njihov odnos preraste u nešto što im se ne dopada, zrelo je da dalje nastave odvojeno. Moj bivši suprug i ja shvatili smo to na vreme, pa smo se razišli u normalnoj prijateljskoj atmosferi.