Festival 365
Promo
Festival 365

Promo

Festival 365, Foto: Promo

Arena Sol Azur u kojoj su se održavali koncerti, bila je puna oba dana, a svi gosti uživali su u vrhunskom provodu, u sred netaknute prirode, ali i učestvovali u brojnim zabavnim i sportskim manifestacijama, kao i u panoramskom obilasku planine šestosedom.

Prvi letnji planinski festival, obeležile su nezapamćene žurke, a iz uprave Olimpijskog centra „Jahorina“ navode da im je nakon uspešnog održavanja prvog EXIT 84 festivala, posebno drago da Jahorina ponovo okuplja i povezuje region jednim muzičkim dešavanjem. Pored toga, sve veći broj investitora se interesuje i dolazi na olimpijsku planinu što je jedan od pokazatelja da rukovodstvo Olimpijskog centar nastavlja da ostvaruje dobre rezultate.

Festival 365

Promo

Festival 365, Foto: Promo

„Ponosni smo što su u protekla tri dana, gosti iz celog regiona uživali u jedinstvenoj planinskoj atmosferi, ali i fantastičnim nastupima ispred naše Bistrice. Broj gostiju koji smo ostvarili dobar je pokazatelj da smo svakog dana bliži ostvarenju naše vizijie, a to je – da Jahorina živi i sija olimpijskim sjajem 365 dana u godini“, istakao je Dejan Ljevnaić, generalni direktor OC Jahorina i dodao da sve posetioce tokom lenje sezone očekuje pregršt sportskih i zabavnih sadržaja, te pozvao sve zaljubljenike u letnji planinski turizam da posete Jahorinu, ali i pobegnu od vrućine.

Festival 365

Promo

Festival 365, Foto: Promo

Neposredno pre početka dugo očekivanog nastupa najpopularnije hrvatske zvezde, Severine, pevačica je izjavila: „Veoma sam srećna što ću večeras nastupiti i otvoriti letnju sezonu upravo ovde na Jahorini, ali i premijerno otpevati novu pesmu pod nazivom Tutorial. Takođe, želim sa vama da podelim jednu lepu vest, a to je da ću uskoro obradovati svoju publiku i novim albumom koji je već uveliko u pripremi“.

Koliko je uživala na nastupu, govori i poruka koju je na kraju poručila publici, a to je da je ne zaborave.

Festival 365

Promo

Festival 365, Foto: Promo