Dini Merlin
Screenshoot Youtube
Dini Merlin

Screenshoot Youtube

Dini Merlin, Foto: Screenshoot Youtube

Pevač retko govori o svojoj deci i njihovim uspesima, no jednom prilikom istakao je da ćerku Naidu ne zanimaju materijalne stvari, kao i da je prizmena i vredna devojka.

Merlin važi i za porodičnog čoveka, a svoju porodicu krije od očiju javnosti i ljubomorno čuva njihovu idilu samo za sebe. U nekoliko navrata je govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od neimaštine do, metaforički rečeno, "kavijara i šampanjca". Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: "Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući". Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina - istakao je svojevremeno popularni pevač u intervjuu za hrvatsko izdanje lista Glorija.

Dinova ćerka je druga s desne strane:

 

Komentari (2)

Dhj

12.03.2018 05:14

Koja je? Druga sa desne strane?????!!!!! E sad da li je to ova sa punđom ili naočarima to niko ne zna

Lola

12.03.2018 12:07

@Dhj - Sa tvoje desne,znaci sa naocarima!