Mateja Kežman
instagram
Mateja Kežman

instagram

Mateja Kežman, Foto: instagram

Oni su se sastali zbog krivične prijave koju je protiv fudbalera podnela bivša žena jer, kako ona tvrdi, već više od dve godine nije platio alimentaciju za njihovo troje dece. Po tome, on im duguje 27.000 evra.

Emilija ne odustaje od toga da od bivšeg supruga naplati dug, zbog kojeg on može da završi u zatvoru. Njih dvoje su juče imali drugo saslušanje. Ispred tužilaštva prva se pojavila Emilija u pratnji svog advokata, ali nije bila raspoložena za davanje izjave.

Samo nekoliko minuta nakon nje, na Novi Beograd je u društvu svoje pravnice stigao i sportista, takođe neraspoložen za komentarisanje.

Ipak, tokom suđenja među supružnicima nije bilo svađe, ali svako je i dalje iznosio svoju stranu priče, piše "Kurir".

- Ni Mateja ni Emilija nisu pravili skandale na saslušanju, niti je došlo do neprijatne situacije. Ona je iznela svoje dokaze da bivši muž njihovim naslednicima duguje 27.000 evra na ime alimentacije, a on je tvrdio da to nije tačno. Mateja se branio time da deci ne duguje ništa i da ih je obezbedio. On smatra da nema potrebe da im nadoknađuje bilo kakvu štetu - kaže naš izvor blizak supružnicima.

Podsetimo, Kežman i Emilija su u martu imali prvo saslušanje, a fudbaler je tada izneo istu odbranu kao i ovog puta.

- Na prvom ročištu Mateja se branio time da je deci ostavio lokal u Crnoj Gori i da je kirija koju za njega dobijaju zapravo iznos alimentacije. Takođe, on je tvrdio i da deci ništa ne fali, vodi ih na putovanja, kupuje im sve što treba, plaća školske troškove i sve što od njega zahteva uloga oca - kaže izvor.

Samo saslušanje nije trajalo dugo, pa su posle manje od sat vremena bivši supružnici napustili tužilaštvo.

 

Zatišje pred buru...#kezman #selfie #greece #repost @kezman888

A post shared by Nadlanu.com (@nadlanu) on Jun 1, 2017 at 7:17am PDT

Najpre je iz zgrade izašla Emilija, koja i dalje nije želela bilo šta da komentariše, a odmah za njom izašao je i Kežman.

Podsetimo, nakon što su se bivši fudbaler i njegova žena pre četiri godine razveli, sud je odredio visinu alimentacije u iznosu od 300 evra za svako dete. U početku, Mateja je sve redovno plaćao, ali odjednom je krenuo da smanjuje troškove.

- Najpre je decu ispisao iz privatne škole i prebacio ih u državnu, a ubrzo je prestao i da plaća 900 evra alimentacije. Emilija je pokušala da se dogovori sa njim, ali kako nije uspela, rešila je da podnese krivičnu prijavu protiv njega. Bez obzira na to što im je ostavio lokal u Crnoj Gori, on je dužan da im i dalje plaća iznos koji je sud odredio - kaže izvor.

Kežman sa porodicom

facebook

Kežman sa porodicom, Foto: facebook

Ukoliko fudbaler prizna krivicu i prihvati da deci isplati što im duguje, može da bude osuđen na blažu kaznu. Međutim, ukoliko ostane pri svojim tvrdnjama da deci ništa ne duguje, vrlo lako može da bude osuđen na zatvorsku kaznu.

Iako je Kežman, kao i većina fudbalera, ljubitelj, ali i vlasnik skupocenih i raskošnih automobila, za dolazak u tužilaštvo opredelio se za nešto skromniju varijantu. Kežman je na Novi Beograd došao u svom malenom "smartu", a kada je izašao iz automobila, svi pogledi bili su uprti u njega.

Mnogi su komentarisali da im je neobično da bivšeg fudbalera vide za volanom ovog četvorotočkaša, ali su se čuli i komentari da je takav automobil najbolji za gradske gužve i vožnju.

Komentari (6)

Nikola

06.07.2018 11:01

I treba! Emilija samo napred! Kakav je to covek, otac?! Zeni se i ponovo pravi decu, a ovu iz prvog braka zapostavlja!

Caca

06.07.2018 11:07

Pusta Emilija, nikad joj dosta.

odernjaj ga ženo

06.07.2018 11:26

Veliki vernik koji je deci davao biblijska imena a sad ne izdržava tu istu decu.

Max

06.07.2018 12:34

Eto primera da dobar fudbaler ne znači i dobar čovek.

nada

06.07.2018 14:11

Ko je ovaj ? Pa on je vec odavno pao u zaborav samo se jos pamti po neplacenim alimentacijama ! Sirotinja placa a ovakve i njemu slicne treba odrati do gole koze! Stidi se bre tata !

dexxx

06.07.2018 15:20

zaradice od transfera Sergeja..a mozda i oratk Milosevic moze da pomogne