Oliver Dragojević
Screenshoot Youtube
Oliver Dragojević

Screenshoot Youtube

Oliver Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Čuveni pevač iza sebe je ostavio ožalošćenu suprugu Vesnu, s kojom je bio 44 godine u braku, sina Dina (42) i blizance Damira i Davora (39).

Život pevača Olivera Dragojevića (69) bio je pun kontroverzi. Publiku je osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama, a njegov ljubavni život bio je prilično buran, iako se trudio da održi imidž uzornog porodičnog čoveka.

Preko 40 godina je bio u braku sa Vesnom, ali brak se umalo raspao kada je na videlo izašla njegova afera. Naime, nekadašnja manekenka Branka Marić Muti javno je priznala da je s njim bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi. Njih dvoje su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

Vesna je otvoreno govorila o tome za hrvatske medije. Rekla je, između ostalog, da joj je trebalo 10 godina da preboli Oliverovu prevaru.

- Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti - rekla je svojevremeno Vesna.

Usledili su skandali i međusobne sudske tužbe. Branka je tvrdila da joj je bračni par ostavljao preteće poruke, oni da to nije istina, pa je onda ona tužila Dragojeviće zbog pretrpljenog duševnog bola koju su posle višegodišnjeg sudskog natezanja isplatili.

- Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije - rekao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

Autor hitova „Kad mi dođeš ti“, „Šta to bješe ljubav“, Magdalena“, „U ljubav vjere nemam“ na pitanje šta je recept za dug brak, govorio je:

– Moja supruga rekla bi vam da je za dug brak u kući važno imati dva banja (kupatila). U biti, Vesna i ja nemamo se vremena posvaditi jer sam malo kad doma zbog posla i nastupa. I kad se svađamo, svađamo se tišinom. Važno je međusobno razumijevanje, tolerancija. Kako postaješ zreliji shvaćaš neke svoje greške pa ih više ne ponavljaš.

Oliver Dragojević

Printscreen

Oliver Dragojević, Foto: Printscreen

Komentari (10)

Сараџогла

29.07.2018 21:47

Не пишем ја за џабе да куј мре од карцинома истрпи божију казну.Неверник и ... Крај приче!

Djvd

29.07.2018 22:08

@Сараџогла - Sram vas bilo! Znaci deca i neduzni koji se razbole od te uzasne bolesti su sigurno nesto skrivili?? Bice da nemate iskustva sa tom bolescu u svom bliskom okruzenju..Jadno

Milica

30.07.2018 00:13

@Сараџогла - A da li razmisljas da I sam mozes od toga da se razbolis ili neko tvoj? Mada je dokazano da od karcinoma uglavnom obolevaju mnogo emotivne osobe, sklone depresiji. A s obzirom da si svoju "emotivnost" pokazao, mislim da za tebe nema zime.

zora vukasinovic

30.07.2018 02:16

@Сараџогла - kazete nevernik pa odapeo papke.patrijah miroslav gavrilovic ima sina ali po crkvenom zakonu nebi smio.ali on je vijernik od malih nogu i bog to vidi i zna.pokojnik ima sina u svedskoj pa da nije svedska frida bacila mu grahe preko sedam mora i gora i fik.

xx

30.07.2018 07:37

@Сараџогла - Kojih bolesnika ima na ovom portalu! Čovek je preminu, ili izraziš saučešće ili ĆUTIŠ! Da Bog kazni i vas mrzitelje svega na ovom svetu pa da i vi dobijete RAK po kazni!

Цицка

29.07.2018 22:47

Da ju je ostavio ne bi se razboleo a i to uznemiravanje nije poteklo od njega vec od supruge . Interesantno za dusevnu bol , sta bi ja onda mogla da naplatim ali meni nije do novca iako bi to bilo dobro jer je bivsoj supruzi to najvaznije u zivotu svrha zivota NOVAC ali naplaticu ako dobijem karcinom jer ako karcinom povezem sa komentarima koji su u policiji naplaticu svakako ali ne u novcu . Da mole Boga da ga ne dobijem .

Muzafer

29.07.2018 23:26

Prave žene umeju da se izdignu i prevaziđu izlete svojih partnera naročito ako se to ne odražava drastično na budžet.

Ivana

30.07.2018 00:47

Nema svrhe pisati ovakav tekst. Jedini cilj vam je da pljunete na pokojnika koji vam svakako ne moze odgovoriti. Zaista hrabro sa vase strane i koliko vidim pokazujete " visok " moral i nivo vaspitanja. Znate, zivot je cudo, ali jos cudniji su putevi gospodnji. Zato pamet u glavu.

Luka

30.07.2018 07:35

@Ivana - Imao je još jednog sina vanbračnog, priznao ga posle mnogo god. Neka mu je laka zemlja! Svi dalmatinci su poreklom srbi!

sokirana

30.07.2018 10:26

E ako je on onako ruzan mogao da vara zenu, onda je to kraj