Nada Topčagić
Alo!/Masanori Jošida
Nada Topčagić

Alo!/Rajko Ristić

Nada Topčagić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pevačica Nada Topčagić je u problemu jer je njena vila bespravno sagrađena, ali ona kaže da je to ne brine jer je u Crnoj Gori većina kuća na takav način podignuta te da je pokrenula proces legalizacije.

Folk pevačica već godinama letuje u svojoj kući u Kaluđerovini kod Krašića, a ove godine je renovira iako nadležni planiraju da je ruše. Vila Nade Topčagić koja se nalazi na nekoliko metara od mora nema sve dozvole zbog čega bi u narednom periodu trebalo da bude srušena.

"Vlasti su se ozbiljno upustile u to da reše problem nelegalne gradnje na primorju, a među nekretninama koje su na spisku rušenja je i kuća Nade Topčagić. Ona je dobila rešenje ali se pravi luda", kaže izvor upućen u čitavu priču.

Nada Topčagić

Alo!/Masanori Jošida

Nada Topčagić, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Nada je na ove navode revoltirano rekla da nije ona usamljen slučaj te da od rušenja nema ništa.

"Ma nema ni reči o rušenju kuće, mi smo u fazi renoviranja. Proces legalizacije je u toku. Mislim da Crna Gora ima prečih problema sa nelegalnom gradnjom od moje kuće. Gomila njih nije ni podnela zahtev za legalizaciju. Ma tamo je ludilo kada je bespravna gradnja u pitanju. Bila sam tamo mesec dana, nagledala radove renoviranja, a sada je sin Mikica preuzeo brigu o tome", kaže Nada.

Ona je dodala i da nije bilo lako da se obezbedi sve što danas ima, ali da je pametno trošila svoj novac.

"Dok su se drugi sa estrede razbacivali, trošili pare na krpice, Nada je slagala "paru na paru" i kupovala nekretnine. Sada ubiram plodove svog poštenog rada. Svako ko peva zna koliko je to težak dinar i da si ceo život na točkovima i sa koferima. Koliko danas uzimaju para na tezgama ja bih imala pola Beograda. Nije normalno koliko se zarađuje danas kada je estrada u pitanju, evo sad imamo i te nazovi starlete. Pa to ima para ne zna šta će sa njima. Došlo je neko zlo vreme, svi su poludeli. U rijaliti ulaze da bi imali seks pred milionima, da bi zaradile neke pare. To sve gledaju njihove porodice i još navijaju za njih. Pare su ljude iskvarile načisto i bolje je nemati ništa", kaže pevačica.