Jovana Novakov Šmizla
Printscreen
Jovana Novakov Šmizla

Printscreen

Jovana Novakov Šmizla, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Njen bahati stav žestoko je iznervirao javnost, ali i produkciju, koja je odlučila da umanji iznos glavne nagrade.

"Verovatno ste danas pomislili da je mogućnost smanjivanja glavne nagrade, kao i drastično kažnjavanje, samo još jedna u nizu provokacija zarad vaše reakcije u rijalitiju, nažalost nije. Posle svega mesec dana glavna nagrada u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi" samnjuje se na 70. 000 evra. Verujemo da svi znate zašto, ali ne smeta da se rezimira. Ponašanje Jovane Novakov Šmizle, u emisiji "Vruća stolica" bila je kap u punoj čaši vašeg neodmerenog ponašanja, kako jedni prema drugima, tako i prema gostima, našim saradnicima, obezbeđenju, gledaocima koji se uključuju telefonom da vas podrže ili prijaliteljski posavetuju, i to sa punim pravom, jer su uz naš program već sedam godina", saopštila je produkcija.

Ova odluka iznenadila je takmičare, a o Šmizlinom daljem boravku u rijalitiju i mogućoj diskvalifikaciji će se još razmotriti.

Komentari (2)

XXL

06.10.2018 22:32

Eto šta napraviste učesnicima - Parova.

vox

07.10.2018 06:56

Pa bar vi novinari imate najjace oruzje, nemojte vise doticnu da komentarisete niti spominjete, nikakva prica o njoj, nikakva pitanja njoj,kao da ne postoji,ima tamo jos drugih takmicara, na napad na novinara, odgovorite totalnom ingnoracijom,a takodje i novinari drugih novina neka vam se pridruze i ona ga je ugasila, nema novina,nema medijskog prostora,ne donosi rejtingu tv i ugasila ga,nije vise korisna ni bitna nikome,tako se to radi...