Benjamin Spahović
E-stock/ Miloš Rafailović
Benjamin Spahović

E-Stock/Miloš Rafailović

Benjamin Spahović, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Benjamin Spahović je bez premca najveći zavodnik, a samim tim poneo je i titulu rekordera kada je u pitanju broj devojaka koje je do sada imao u vili.

U toku jučerašnje emisije, Benjine simpatije prema novoj takmičarki Šmizli, bile su više nego očigledne.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je Šmizla na samom ulasku istakla da je Boža njen tip i da joj se dopada što je bivši navijač, izgleda da joj sve više prija Benjaminova pažnja.

Spahović je u potpunosti zaboravio na svoju bivšu verenicu Izabelu Anderson sa kojom je do nedavno želeo da se pomiri, a po svemu sudeći Bels i Milica su bile samo usputna zabava, jer sa ovim učesnicama više nema nikakav kontakt.

Da li je u pitanju taktika kako bi se priča ponovo zavrtela oko njega ili se Benjamin ovoga puta zaljubio na prvi pogled, Vi procenite.

Benjamin Spahović

Printscreen

Benjamin Spahović, Foto: Printscreen

 

Komentari (2)

Mik Rajner

27.09.2018 18:41

Deli prvo mesto sa Djeksonom. Andjela Vestica,Mina Vrbaski,Jelena Krunic i Andrijana Radonjic su ribe kojima je Djekson skinuo skalp. Za razliku od Benjamina Djekson je u rijalitiju imao seks sa njih tri a Benjamin sa jednom.Sto znaci da je Djera veci baja od Benjamina.

frik

27.09.2018 19:02

a zašto ga drže u parovima ???neće novac i honorare a šta hoće??? dali ste čuli bar,bar par rečenica a da ne kaže jbg-a ???straši sve po vili svojim bahatim ponašanjem a kad mu se realnost saspe u lice onda dijeli šamare..koji sportaš se ovako javno ponaša...ajde da ima ravnog sebi s druge strane..obiće se happy-u o glavu ovaj lik...neznam zašto mrtvo puhalo drže u vili??..veće gluposti za forsiranje nisam vidio..luđak a favorit ??