Ljubica Stefanov
Printscreen
Ljubica Stefanov

Printscreen

Ljubica Stefanov, Foto: Printscreen

Ljubica Stefanov podelila je svoju tešku priču, zbog koje nije imala kontakt sa svojim ocem dugi niz godina.

Majka joj se odala alkoholu zbog očevevog neverstva, još od njenog petog razreda, navodi Ljubica.

"Jedno vreme nisam pričala sa ocem, jer smo nalazile svašta u njegovom telefonu", rekla je Ljubica, a potom je ispričala da je morala da sluša svoju majku sve šta joj je govorila, što je za nju bilo veoma mukotrpno, jer nije mogla to da izdrži:

"Sve sam radila kako bi ona bila srećna i smirena, neko vreme. Budila me je noću, kada sam bila bolesna, da idem u prodavnicu. Bila sam kao njena sluškinja."

PROČITAJTE JOŠ:

A onda je ispričala da je otišla od kuće, ali se ubrzo vratila, zbog ovog razloga:

"Drugarica koja je živela pored mame, zvala me je i rekla da mi mama već danima plače zbog oca."

Kako je rekla da nije imala kontakt sa ocem, objasnila je kada ga je prvi put videla:

"Prvi put sam ga videla sa 5 godina. Zvala sam ga, a on je okrenuo glavu na drugu stranu i otišao sa drugom ženom", rekla je.

Gostima u studiju bilo je nejasno zašto nije tražila podršku svog oca u to vreme kada je imala probleme sa svojom majkom, koja joj je, kako navodi, pravila pakao svaki drugi dan:

"Zašto bi tražila podršku i novac od oca kada nemam njegovu podršku", kroz suze je izjavila Ljubica.

Ljubica Stefanov

Printscreen

Ljubica Stefanov, Foto: Printscreen

Zatim je ispričala zašto joj se majka odala takvom pogubnom poroku:

""Da, pijem zbog njega", govorila mi je majka i onda mi je bilo još teže. Majka je znala da nas udari, i mene i moju braću", rekla je Ljubica.

Potom je rekla da danima nisu imali da jedu ništa, dok ne dođe baka, koja ih namiri, ali kada ona ode sve se vrati na staro. Majka joj je kupovala razne slaniše, ali da nije pravila da jedu, zbog toga što je sav novac trošila na alkohol i cigare.

Voditeljka Miomira želela je da razjasni Ljubičinu priču.

Kako je ispričala o svom teškom odrastanju, te je pomenula svoju majku kao osobu koja ju je maltretirala, jer se odala poroku, Ljubica je otkrila jezivu istinu.

Nije želela da prizna iz prva da ta osoba koju ona naziva majkom, zapravo njena tetka.

Ljubica Stefanov

Printscreen

Ljubica Stefanov, Foto: Printscreen

"Osoba koja je dolazila ispred Hepija, za koju ti kažeš da ti je majka. Šta je ona tebi zapravo u srodstvu", upitala je voditeljka, pa je Ljubica sve šokirala svojim izgovorom:

"Ona mi je tetka, Gordana Stankov. Nosi prezime mog oca, bila je udata za njega, sada su razvedeni iz sažaljenja da ja ne bih živela bez majke", ispričala je Ljubica.

"Moja mama je umrla, kako su mi rekli samo par meseci nakon mog rođenja", međutim, dotakla se priče o svom bratu:

"Ja ne znam da li je on meni rođeni brat, meni su tako rekli, ja sumnjam u sve. Moj otac je njega gledao kao malo vode na dlanu, a taj brat je mene gledao kao smeće, kao da me je pokupio pored đubrišta", sa knedlom u grlu pričala je svoju tužnu sudbinu.

"Pre samo par meseci sam saznala istinu o svojoj tetki, nisam znala da mi ona nije prava majka", nastavila je da šokira mlada takmičarka.

Komentari (1)

Sinisa

03.10.2018 22:26

I vi verujete u ovo???? Poznajem porodicu Stankov, i njenu majku Gordanu, kakva tetka...laze...to joj je bioloska majka.