Katarina Grujić
E stock Ivan Dobričić
Katarina Grujić i frizer Peđa Božić

Alo!

Katarina Grujić i frizer Peđa Božić, Foto: Alo!

Katarina Grujić je jedna od najangažovanijih pevačica na našoj estradi, a Kaćin savršen izgled je njen zaštitni znak. Ona je uvek sređena tip-top. Dnevna šminka, scenska šminka, ona u tim vodama odlično pliva, a njena kosa je takođe uvek doterana.  Katarina Grujić i frizer Peđa Božić

Katarina Grujić i frizer Peđa Božić, Foto: Alo!

Pošto je letnja sezona uveliko počela, a Kaća stalno puni crnogorske diskoteke na moru, folkerka mora da izgleda perfektno. Na sve je mislila Katarina, te je na more, umesto dečka ili drugarica, povela omiljenog muškarca - svog frizera, otkriva izvor za "Alo!", koji kaže da je on prati u stopu na svim nastupima. 

Kaću i njenog frizera Peđu Božića uhvatili smo kako se sređuju na terasi Kaćine luksuzne kuće u Crnoj Gori. U kratkom šortsu i ležernoj majici, Kaća se prepustila Peđinim veštim rukama, koji ju je spremao za još jedan nezaboravni nastup.

Katarina Grujić i frizer Peđa Božić

Alo!

Katarina Grujić i frizer Peđa Božić, Foto: Alo!

Katarina je vrlo brzo pokupila sve "holivudske manire" i tako sada ne ide nikuda bez svog frizera. Umesto da na moru bude u zagrljaju nekog frajera ili da uživa sa drugaricama, Kaća se prepušta Peđinim sigurnim rukama, kaže izvor za "Alo!" i dodaje da je njoj trenutno najbitnija karijera i da svojoj publici pruži odličan provod.

 

Komentari (2)

gaga

04.08.2018 12:11

Ko je slikao?

Lepi Dorcolac

04.08.2018 12:28

Katarina, ozeni me!quu