Milena Ćeranić
Fejsbuk
Milena Ćeranić

Alo

Milena Ćeranić, Foto: Alo

Pevačica Milena Ćeranić se posle duge pauze vratila na scenu, a mnoge je iznenadila svojim novim izgledom i stajlingom. Ova pevačica je gotovo neprepoznatljiva, a vidi se da je tokom pauze u poslu želela da se posveti isključivo sebi i da se dobro pripremi za predstojeću sezonu na estradi i povratak na scenu.

Milena Ćeranić

Alo

Milena Ćeranić, Foto: Alo

A kada je reč o poslu, Milena se potpuno posvetila nastupima u kojima uživa tokom celog leta na Crnogorskom primorju. Preko dana Milena je na plažama, a paparaco Alo! uhvatio je u jednom malom mestu u Boki Kotorskoj, kako uživa u šetnji i to u društvu dve preslatkedevojčice. Kako smo saznali Milena je devojčicama rođaka i ujedno "bebisiterka" jer je na letovanje u Crnu Goru došla sa rođacima.

 

Milena Ćeranić

Alo

Milena Ćeranić, Foto: Alo

- Milena uživa u društvu svojih malih rođaka koje je obožavaju. Ona im po ceo dan ugađa i vodi ih u šetnje, na sladoled ili na kupanje. Iako skoro svako veče radi, Mileni ne smeta da ujutru ustane ranije i posveti se devojčicama. Ona veoma voli decu, pa joj društvo devojčica veoma prija - ispričao nam je prijatelj pevačice koji je takođe sa njom na moru.

Milena Ćeranić

Alo

Milena Ćeranić, Foto: Alo

- I pored svih skandala koji su je pratili, Milena je u stvari jedna veoma obična normalna devojka koja kao i sve druge devojke želi mirnu vezu punu ljubavi i razumevanja, Bila je mlada i previše strastvena dok je bila na "Farmi", pa je zato i pravila greške. Sada je Milena potpuno drugačija. Sazrela je i kao žena i kao pevačica i sada konačno može da se posveti poslu na pravi način - kaže za Alo! prijatelj Milene Ćeranić.

Komentari (2)

Draga Milena

16.08.2018 15:24

zbog nje i Nemanje sam poćela gledat farmu. Lepo proćitati, da živi dobro, normalno, da je estrada nije "progutala". Kao uvek lepa, nasmejana - pravi balzam za "dušu" posle kuje i zadruge. Veliki pozdrav i svu sreću joj želim!

Jocs

19.08.2018 15:40

Gde je Daške?