Rada Manojlović
Masanori Jošida/Alo!
Rada Manojlović

Masanori Jošida/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pevačica Rada Manojlović veliku podršku u svemu ima od porodice koja je s njom prolazila kroz sve teške momente, pa tako i sada. Sestra Marija maltene živi sa njom u Beogradu dok je sa ocem na vezi svakodnevno, ako i sa maćehom koja je gleda kao ćerku.

"Marija ide sa njom na terapije, brine o Radi i često joj pomaže u svemu i prati je na nastupe kako bi joj sve to olakšala. Međutim, Rada je hrabra devojka i često trpi bolove kako ne bi plašila svoju porodicu, ali i Harisa koji se nekoliko puta zadesio tu kada joj je bilo loše. Otac Rade joj već godinama govori da treba da smanji tempo koliko radi jer će je to koštati zdravlja. I on i sestra Marija su protiv toga da se iscrpljuje i kičmu još više optereti. Ti njihovi saveti su uzalud jer Rada jako voli da peva i nastupa, misli da je mlada i da će sve to lako izgurati. Međutim, kako ne stiže da trenira kičma trpi veliki pritisak. Sada shvata da su bili u pravu za sve što su joj rekli ali sada je kasno", kaže naš izvor blizak pevačicinom ocu i dodaje:

"Rade je zabrinut i podržaće je u tome da ode u Švajcarsku i čuje mišljenje tamošnjih stručnjaka, ali i dalje smatra da ona mora da smanji tempo rada. Nedavno je bila kod njega u Četerežu sedam dana i kada se odmorila bolovi su se smanjili. Imala je uredan život u smislu da je spavala noću, hranila se zdravo i provodila vreme na čistom vazduhu što joj je i te kako prijalo. Rade je bio presrećan jer su bili svi na okupu, a njegova sadašnja supruga spremala je razne kulinarske đakonije."

Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Da se dobro provodi u rodnom selu pokazala je i Rada na društvenim mrežama fotografijom ispred kuće koju je sagradila.

"Selo moje, lepše od Pariza! I naravno, ćalac profesionalac", napisala je folkerka.

Otac Rade se mnogo nervirao kada je ona bila u depresiji o čemu je otvoreno pričala. Ona je priznala da je koristila tablete za smirenje i da joj je posle toga bilo teško da se odvikne od njih.

"Za početak da kažem da je to mnogo nezgodna stvar. Baš sam se bila navukla. Šest meseci nisam mogla da se skinem sa "ksanaksa". Pričam ovo javno jer svako ko pomisli uzeću, pa ću da se skinem kada ocenim da ne treba više", vara se. Nije to tako lako - rekla nam je Rada iskreno.

Kada smo je pitali koji su zapravo bili problemi zbog kojih je morala da počne da pije lekove za smirenje, Rada je priznala da je problem što je mnogo emotivna.

Komentari (6)

veca

12.08.2018 17:20

Koga je bre briga za ovu pevaljkicu,da bi bila na naslovnoj strani....Naravno da je boli kad je cela armija prešla preko nje...

zloca

13.08.2018 12:25

@veca - Iz tebe govori zloba i ljubomora. Cccc

Nevena

12.08.2018 18:14

Rado,kiropraktiker poznaje svaki deo prsljen nerv i mišić u našem telu. Kiropraktiker ne masira već namešta u telu to što je izašlo iz lezista i vraća na svoje mesto. Očigledno tvoj kiroppraktiker nije dovoljno kompetentantan i nije primenio to što je studirao i diplomirao.

dusanBGD

12.08.2018 21:24

@Nevena - Kiroprakticar ne studira niti diplomira, vec zavrsi kurs... a fizijatar zavrsi faks....

dr

12.08.2018 18:50

За ову радницу у култури Србије нема болнице и могућности лечења у Србији, изгледа је он нешто боља ода нас обичних смртника, државо стиди се.

Pera Detlic

12.08.2018 18:57

Bice sve uredu, Rada ce ponovo da vrcka i peva.