Stefan Đruić Rasta
Marko Metlaš/Alo!
Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Rajko Ristić

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, Foto: Rajko Ristić

Svi dobro znaju čime se bavi Stefan Đurić Rasta, ali javnost nije bila upoznata sa zanimanjem njegovih roditelja, majke Slađane Đurić i oca Draga Đurića. 

Stefan Đruić Rasta

Marko Metlaš/Alo!

Stefan Đruić Rasta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

O njegovom privatnom životu malo šta znamo, ali gostujući u jednoj emisiji, Rasta je priznao i otkrio ko ga je uveo u svet rege muzike.

"Moj otac je zapravo bio taj koji mi je prvi pustio pesme Boba Marlija, gde sam ja shvatio da je to moj svet interesovanja", rekao je Rasta i dodao da je njegov otac profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a majka je profesorka na Fakultetu bezbednosti.

Komentari (5)

Anka

15.08.2018 08:53

Zato je i takav-bahat i arogantan.Nisu se bavili njime,nego karijerom,zapušten je i željan ljubavi i pažnje.Nije sve u novcu

Lule

15.08.2018 12:24

@Anka - Jeste drugaciji ali bahat i arogantan nije. Bavi se tim estradnim zanimanjem ali cuva svoj privatan zivot i ne dozvoljava da mu svako i svasta ulazi i izlazi u intimu negovog zivota. Mozemo da pricamo i mislimo sta hocemo o njemu, ali ne mozemo da mu sporimo da je uspesan u tome sto radi.

Mikajlo

15.08.2018 13:45

Zavist je cudna bolest. Da su mu roditelji neuspesni i neuki ljudi, Anka i istomisljenici bi rekli da su opet roditelji krivi jer su nesposobni. Svako bira svoj put u zivotu, najcesce bez odobravanja roditelja i svako snosi sam posledice toga. Sta vas briga sta radi Rasta,brinite svoju brigu i gledajte svoju decu da budu dobri ljudi.

šone

15.08.2018 15:29

Klasična Beogradska isfolirana džudžetina

Sofronije

15.08.2018 21:52

Mene je on prijatno iznenadio. I mislim da je on jedan lepo vaspitan dečko.