Sanja Papić
Printscreen
Sanja Papić

Printscreen

Sanja Papić, Foto: Printscreen

U pucnjavi u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu ubijen je poznati advokat, koji je između ostalih branio i Luku Bojovića, Dragoslav Ognjanović (57), nekada zaposlen u policiji. Ognjanović bio je i muž srpske misice Sanje Papić sa kojom je imao devetomesečnu ćerkicu Laru.

Najbolji prijatelj nekadašnje misice Boris Obreški otkrio je da je Sanja Papić trenutno u Hrvtskoj na odmoru, da je sa njom ćerkica Lara, ali da ne može da stupi u kontakt sa njom. Ističe da je otišla pre nekoliko dana i da je saznala za strašnu tragediju koja ju je zadesila.

"Ne mogu ni da zamislim kako se sada oseća. Trenutno je čitava ludnica. Sve je još sveže."

Kaže da se trudi da dobije informacije sa Urgentnog cetra u vezi zdravstvenog stanja u kojem je Ognjanovićev ranjeni sin.

"Zatečeni smo, čujem se sa članovima porodice i trudimo se da se međusobno podržimo i da učinimo sve da podržimo Sanju jer smo joj mi najbitniji. Svi smo u šoku i dalje", kaže Obreški.

Ističe da je ćerkica Lara sa majkom i da o njoj brine Sanjina sestra od tetke koja će u ovoj teškoj situaciji i te kako pomoći.

Komentari (5)

Lepota

29.07.2018 18:33

SANJA NE DAJ SE!

Maja

30.07.2018 10:26

A ona toliko ozaloscena pa nije mogla da prekine odmor zbog ubistva muza.Svasta.Ma mala je namazana svim bojama,ima tog nevinog lica svasta se krije.Daj boze da ga ona nije ucmekala.

Bla bla

30.07.2018 14:03

@Maja - Sanja ti si stvarno opicena max!

Bla bla

30.07.2018 14:59

@Maja - *Majo

Milana

01.08.2018 12:54

@Maja - Majo ,Majo koje di ti boje, kad si tako pametna?!