Jana Radulović
Promo
Jana Radulović

Promo

Jana Radulović, Foto: Promo

Jana je od ove godine studentkinja Ekonomskog fakulteta u Nišu, koji je upisala na budžetu pod rednim brojem 1!

- Naravno da sam presrećna. Želje mi se ove godine ostvaruju. Nedavno sam se upisala kao prva na Ekonomski fakultet, a sada putujem u Kinu, gde ću sa ponosom predstaviti turističku ponudu najatraktivnijih destinacija u Srbiji, ali i našu zemlju u celini. Naravno da ću uživati u tom putovanju i radovati se druženju i visokom plasmanu koji sam rešila da postignem - rekla je Jana Radulović za „Alo!“.

Više od 80 država okupiće se u septembru na najvećem svetskom takmičenju u lepoti kada je reč o promociji turizma. Našu zemlju, prirodne lepote i turističke mogućnosti u posebnoj etno-stilizaciji i etno-haljini predstavljaće studentkinja iz Niša, koja je prošle godine pobedila na izboru za mis Niša i južne Srbije. Prelepa Jana potom je kao učesnica zvaničnog izbora za mis Srbije ušla u top pet finalistkinja i time osvojila pravo da ode na prestižno planetarno takmičenje.

- Odluku da Jana predstavlja našu zemlju donela je kompanija „Miss Yu“, koja je od jedina ovlašćena, osim za ostala takmičenja, i za organizaciju zvaničnog izbora „Miss Tourism Serbia“ - saopštila je Vesna Jugović de Vinča, vlasnica kompanije.

- Devojke koje su se plasirale u top pet su svojevrsna reprezentacija Srbije u lepoti i svaka od tih visokoplasiranih devojaka odlazi na svetska takmičenja, počev od „Miss World“, „Miss tourism World“, „Miss Universe“, „Miss Earth“, „Miss Eco“, „Miss Intercontinental“, „Miss Grande“ - objašnjavaju nam u kompaniji „Miss Yu“, koja već 23 godine producira i drži pomenute licence za Srbiju.

- Ovo su zvanična takmičenja u okviru svetske asocijacije lepote.

Postoje i druga takmičenja sa sličnim nazivima, ali ona nisu zvanična i mi na njih ne šaljemo naše predstavnice - kažu u toj agenciji za „Alo!“.

Komentari (2)

Realno

14.08.2018 09:15

Ništa specijalno šminka je čudo šta može od čoveka da napravi, u Nišu inače ima mnogo lepših starijih žena i devojaka, koje možda nisu imale MOGUĆNOSTI da se prijavljuju za izbore za mis, to mogu da priušte sebi samo bogataši dok prave lepotice ostaju po strani!

Realno

14.08.2018 13:36

@Realno - U pravu ste,u Nisu,ali i celoj Srbiji ima prelepih zena,po cemu smo i poznati.Ali ova devojka je izuzetna,uzivo i bez sminke je jos i lepsa nego na ovoj fotografiji,tako da ne komentarisite nekog kog ni ne znate,vec bolje dajte podrsku jer ona predatavlja sve nas u svetu!