Kejt
Foto: Profimedia/Chris Jackson-Getty/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt Midlton zabrinula je javnost širom sveta kada joj je otkriven rad nedugo nakon operacije abdomena.

Princeza se odmah po otpuštanju iz bolnice uputila u Vindzor, u dvorski kompleks nadomak Londona, gde se sa porodicom preselila 2022. godine. Njihov dom daleko je od gradske buke i okružen je zelenilom i prirodom.

Kejt Midlton

Profimedia

 

U Vindzoru postoji više rezidencija. Odabrali su „Adelejd kotidž“, podignut 1831. godine za kraljicu Adelaidu, ženu kralja Vilijama IV, po kojoj je glavni grad Južne Australije dobio ime.

Imanje se nalazi u Velikom parku Vindzor, na desetak minuta hoda od starog zamka. Kuća ima četiri sobe, mnogo skromnije od onih u londonskom domu princa i princeze od Velsa, palati Kensington. Osim velike kuhinje i salona postoji i kancelarijski prostor, kao i deo za osoblje.

Iako je naizgled savreno, stručnjaci tvrde da dvor nije najbolje mesto za lečenje i oporavak. 

kejt midlton

 

 

Kako oni smatraju, a prenosi "Dejli mejl", razlog je preniska temperatura.

- To je najhladnije mesto u kojem sam bila u svom životu - napisala je Rozmeri Taunsend, markize od Kamdena, prve žene Pitera Taunsenda.

Ipak, kuća u potpunosti zadovoljava njihove potrebe, a sada im posebno odgovara jer škola koju pohađaju Džordž, Šarlot i Luis nije daleko.

Pozivajući se na aktuelnu priču britanskog lista, mnogi zabrinuti građani apelovali su da princeza promeni adresu dok se ne oporavi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading