Kejt Midlton
Foto: Profimedia/Foto: Shutterstock, ilustracija

Situacija oko nestanka Kejt Midlton se i dalje ne smiruje, naročito nakon njenog "oglašavanja", a u sve je umešana i navodna Vilijamova ljubavnica, markiza od Čolmondelija, Sara Rouz Hanberi, za koju tvrde da je već godinama u tajnoj vezi sa Vilijamom.

Mnogi su odmah krenuli da istražuju i njen život, kao i gde to živi sa suprugom, a imali su šta i da vide!

Sara i njen suprug odlučili su da u dvorištu postave 100 statua od livenog gvožđa, u prirodnoj veličini, koje podsećaju na gole ljude. Šokantne figure osvanule su u Norfolku, u komšiluku Kejt Midlton i princa Vilijama.

kejt midlton

 

 

Figure su visoke oko dva metra odnosno 180 cm, sa izloženim metalnim genitalijama i deo su izložbe umetnika Entonija Gormila, Time Horizon. Cena ulaznica za taj događaj je 22 funti.

- Imamo ovaj prekrasan park i idealan je za skulpture - objasnio je lord Čolmondeli (63) koji je poznati i kao reditelj Dejvid Roksevidž, piše Daily mail.

Podsetimo, Kejt Midlton i princ Vilijam nedavno su iz Vindzora otišli u Norfolk, gde bi trebalo da provedu uskršnje praznike, a sve se desilo u nepunih 24 sata nakon nakon što je princeza 22. marta saopštila da ima rak, pisao je Mirror.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading