Šakira
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Popularna kolumbijska pevačica, Šakira, ako je sudeći po fotografijama, izgleda nikad bolje nakon razvoda, od slavnog fudbalera Đerara Pikea.

Šakira je godinama bila u skladnom braku sa fudbalerom, a pored muzičke karijere na kojoj je naporno radila, ona je uspela da se ostvari i u ulozi majke.

Kada je odjeknula vest o njihovom krahu zbog afere sa Klarom Čijom Marti, ona je krenula da ređa osvetničke pesme, koje su ubrzo postale viralni hitovi, ali i veliki skandal, zbog kojeg su mnogobrojni svetski mediji, mesecima pisali o njima.

Šakira

Foto: Profimedia

 

Sigurno se sećate kako je Šakira pevala: "Zamenio si Ferari za Tvingo, roleks za kasio", što su mnogi protumačili kao njenu poruku bivšem partneru.

Ona je na društvenoj mreži Instagram, postavila novu fotografiju sa poznatim glumcem Lisejenom Laviskonom, poznatim po ulozi u seriji "Emily in Paris", a fanovi sa oduševljenjem krenuli da komentarišu u duhu njenih osvetničkih pesama, izgled nje i glumca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Može se naslutiti da Šakira, radi punom parom na novom albumu, a podsetimo jednom prilikom je govorila i o njenoj muzičkoj karijeri.

- Dugo sam stavila svoju karijeru na čekanje, kako bih bila uz Đerara kako bi on mogao da igra fudbal, za ljubav je bilo potrebno mnogo odricanja- rekla je Šakira.

Šakira

EPA

 

Podsetimo, nakon razvoda Šakira se preselila sa decom u Italiju, tačnije Milano, a njen bivši suprug ostao je u Barseloni.

Kako je sud doneo odluku, Pike ima pravo da viđa decu, kada god poželi.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading