Kjare Feranji
Foto: Printscreen/Printscreen

Razvod čuvene blogerke Kjare Feranji i poznatog repera Fedez-a izazvan je nizom faktora koji su doveli do kraha njihove veze.

Detalji o uzrocima nisu javno poznati, ali se spekuliše da su mogli biti povezani s različitim pritiscima i izazovima s kojima su se suočavali u braku.

Činjenica da je Kjara već unajmila tim advokata, na čelu s Danijelom Misaljijom, poznatom po radu na brakorazvodnim parnicama poput one Nine Morić i Fabricija Korone, sugeriše da je proces razvoda ozbiljan i složen.

Kjare Feranji

Printscreen

 

Bilo je naznaka i da će se problemi rešiti jer jer Fedez proveo Dan zaljubljenih sa porodicom. Ipak, kako piše italijansko izdanje Vanity Fair, reper se iselio iz zajedničkog pentahusa u Milanu, sa svojim asistentom.

Vest o razvodu došla je nakon velikog skandala da je Kjara Feranji prodavala Pandoro Pink Christmas po visokoj ceni, a da je sve lažno predstavljala kao humanitarnu akciju za pomoć lečenju raka kostiju u bolnici Regina Margherita u Torinu. Taj skandal pogoršao je i bračnu situaciju ionako uzdrmanu nakon što se Fedez na prošlogodišnjem Sanremu poljubio na sceni sa reperom u imenu Rosa Kemikal.

Kjare Feranji

Printscreen

 

Feranji je odlagala razvod zbog zdravstvenih problema Fedeza koji se 2022. borio sa rakom pankreasa. On je nije podržao tokom poslednjeg skandala iako je na mrežama kritikovao odnosn štampe prema njoj.

Kjare Feranji

Printscreen

 

Vanity Fair piše da su problemi buknuli nakon Sanrema pa čak i da je reper optuživao blogerku da mu je skandalom ugrozila karijeru. Kjara je izbrisal sa Instagrama stavku "supruga" pa poručila: “U životu će se dogoditi i pobede i porazi. Ono što nikada nije prihvatljivo jeste da se zaustavite", piše los40.us.

Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading