Blejk Lajvli
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Holivudska glumica Blejk Lajvli prvi put je otkrila sve detalje roditeljstva. Zvezda mega popularne serije „Tračara“ sa kolegom Rajanom Rejnoldsom ima ćerke Džejms (9), Inez (7), Beti (4) i bebu, rođenu pre godinu dana čije ime i pol i dalje kriju od javnosti.

Sada je prvi put u razgovoru sa svojom partnerkom iz hit komedije „Sestrinstvo putujućih pantalona“ Amber Tamblin, ispričala kako su četvoro dece promenili njen život.

- Znam da mi je nervni sistem prekriven kožom, jer je to anatomija čoveka, ali moj nervni sistem je naelektrisan od kada imam decu i imam utisak da ću eksplodirati - rekla je glumica, pa pojasnila:

- Otkad sam majka, doživela sam svaku pojedinu emociju u ljudskom spektru emocija, po nekoliko puta -najveće uspone, najveće strahove, padove, radosti i ljubav... Najčešće se osećam kao žena na ivici nervnog sloma.

Blejk je priznala i da je porodica veoma uticala na njen posao.

- Lakše se pripremam za uloge, jer više ne moram da domaštavam svaku situaciju, dovoljno je da se setim kako to izgleda u našoj kući. Sve je mnogo autentičnije. Kada treba da se nečega uplašim, samo pomislim koliko puta su mi moja deca skratila život i istog momenta ta emocija se vidi na mom licu...Isto je i sa svim ostalim, a najsmešnije mi je kad me neko iznervira, a ja se pravim da je sve u redu, baš kao kada se obraćam svojim ćerkicama. Iskreno, otkad imam decu, osećam se kao drogirana, kao da sam na kokainu - zaključila je glumica.

E. P.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading