Šenon Doerti
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

Popularna glumica i zvezda serije "Čari", Šenon Doerti, šokirala je izjavom, budući da boluje od karcinoma dojke i da je svesna da zbog brojnih metastaza neće još dugo živeti.

Ona je, naime, otkrila da je detaljno isplanirala svoju sahranu, te se sve dogovorila sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem njenog testamenta, Krisom Kortazom.

Ovo jeste morbidna, ali je i zabavna tema. Želim da moj pepeo pomešaju s posmrtnim ostacima mog psa i mog oca. I neću da me sahrane, a da ne budem kremirana - rekla je glumica.

 

 

Šenon smatra da bi čak bilo lepo i da se pepeo posadi, te da na tom mestu kasnije nikne drvo.

Želim da odaberem jedno mesto koje smo moj otac i ja voleli i koje nam je najviše značilo - dodala je Šenon i istakla da ima više onih za koje ne bi volela da dođu na sahranu, nego one koje bi volela.

- Došli bi mnogi, a da im nisam ni draga. To je prosto tako. Ne žele da ispadnu loši ljudi, da ih gledaju popreko… Ali, da im ja smanjim tenziju. Hoću da mi sahrana bude kao festival ljubavi. Neću da tu neko dođe i plače, a misli: "Hvala ti Bože što je ku*ka otišla" - navela je glumica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading