ISPLIVALI SVI DETALJI! Miloš Biković glumi u trećoj sezoni serije "Beli lotos"
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Glumačkoj postavi treće sezone Emijem nagrađene „Beli lotos“ (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvezda, Miloš Biković, zajedno sa Kristijanom Fridelom, Morganom O'Rajli, Lekom Petrovardijem i Šalini Pirs.

Početak snimanja nove sezone planiran je za februar na ostrvima Koh Samuiji i Puket, kao i u Bangkoku na Tajlandu i pratiće novu grupu gostiju u čuvenom letovalištu „Beli lotos“.

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje i Lesli Bib, Keri Kun, Dom Hetrakul, Džejsona Ajzaksa, Mišel Monagen, Parker Posei, Natašu Rotvel i Tejmi Taptimtong.

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u julu 2021. i smeštena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emi u 13 kategorija za 10 pobeda.

 

 

Druga sezona iz decembra 2022, smeštena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emija, uključujući i kategoriju za najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije dodele nagrada Emi koja će se održati 15. januara 2024.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading