Skarlet Ortiz
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kultnu seriju "Ljovisna" devedesetih su svi obožavali, a lik glavne glumice tumačila je Skarlet Ortiz, koja je tada stekla veliku popularnost i svi su se interesovali za nju.

Budući da je serija snimana pre gotovo tri decenije, Skarlet je doživela tek blažu transformaciju i nije podlegla trendovima, a lepota i duga crna kosa su i danas njen zaštitni znak.

Skarlet je glumačku karijeru započela u jednom dečijem programu, a već 1992. godine se prijavila na izbor za Mis Venecuele. 

Veliku popularnost stekla je u "Ljovisni", ali i drugim serijama u kojima je igrala. Godine 2012. je debitovala i u pozorištu. 

Te iste godine kada je zaigrala na daskama koje život znače, Skarlet se, posle deset godina rada u inostranstvu, vratila u rodnu Venecuelu, gde je imala jednu od glavnih uloga u tamošnjoj seriji. Kako se navodi, poslednja telenovela koju je snimila u Venecueli emitovana je 2020. godine.

Skarlet je od davne 1997. godine u ljubavi sa kolegom Đulom Burkleom. Par se 1999. godine venčao, a 10 godina kasnije, u julu 2009. godine, objavljeno je da je trudna.

 

 

Podsetimo, za one koji se ne sećaju ili ne znaju, Ljovisna je bila mlada devojka koja, spletom okolnosti, završava kod bivše prostitutke, koja je odgaja otkad je bila beba. 

Njoj je Ljovisnu predao njen deda, koji je radio u čeličani, koja je izgrađena od njegovog novca, a potom mu ukradena, a koji se zavetovao njenoj majci da neće nikome reći ko je Ljovisnin otac. Razlog za to je što je u pitanju Don Pio Eres, vlasnik čeličane, koju je ukrao od Ljovisninog dede i koji je žarko želeo sina. 

Posle dedine smrti, Ljovisna se zaposlila u čeličani na njegovom mestu, gde je upoznala Orinoka, u kog se zaljubljuje. Naravno, tu se pojavljuje i Hesus, koji upravlja fabrikom i koji želi Ljovisnu za sebe. Ono što se u prvom trenutku nije znalo jeste da je Hesus zapravo Karoni, Orinokov brat, koji se odrekao porodice i imena zbog moći i novca.

Kada je Ljovisna saznala da je Don Pio njen otac, ona se prerušila u muškarca i predstavila se kao njegov "željeni sin". On je priznao da je ubio njenu majku, pa je ona tako dobila nasledstvo. 

Jedino što joj je nedostajalo je Orinoko. Međutim, život njenog voljenog je bio u opasnosti jer mu je car čelika pretio, pa ona, da bi ga spasila, pristaje da se uda za Hesusa.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading