Madona
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Na sreću, ona se uspešno oporavlja, a otkako je prebačena na kućni oporavak, nekoliko puta se oglašavala na društvenim mrežama. 

Poslednja u nizu bila je poruka za njenu decu i prijatelje, a posebno se izdvaja poklon koji ju je ganuo do suza.

- Ljubav porodice i prijatelja je najbolji lek. Mesec dana sam van bolnice i mogu da razmislim. Kao majka, zaista možeš da budeš zarobljena u potrebama svoje dece i naizgled beskonačnog davanja - počela je Madona, pa nastavila:

- Ali, kada su čipovi pali, moja deca su zaista bila tu za mene. Videla sam njihovu stranu koju nikada ranije nisam. To je napravilo razliku. Kao i ljubav i podrška mojih prijatelja. Ako zumirate ovu sliku koju držim, videćete polaroid koji je snimio Endi Vorhol, a na kom su Kit Hering u sakou na kom je naslikan lik Majkla Džeksona. Savršen trougao briljantnosti. Umetnik koji je dotakao toliko života, uključujući i moj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Ona se zahvalila prijatelju na poklonu.

- Zajecala sam kada sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam srećna što sam živa i koliko sam srećna što sam poznavala te ljude i mnoge druge kojih više nema. Hvala na poklonu Gaj Oseri i hvala svim mojim anđelima koji su me zaštitili i dozvolili mi da ostanem da završim svoj posao - zaključila je Madona. 

Podsetimo, pop kraljica se samo srušila zbog bakterije koja joj je znatno uništila imuni sistem, te je odmah smeštena u bolnicu na intenzivnu negu, nakon što su je pronašli bez svesti. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading