Madona
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Madonu (64) je nedavno ćerka Lurdes (26) pronašla bez svesti, nakon čega je hitno hospitalizovana. Na intenzivnoj nezi u bolnici provela je nekoliko dana, nakon čega se oglasila o tom događaju.

- Hvala svima na vašoj pozitivnoj energiji, molitvama i rečima za ozdravljenje i ohrabrenju. Osetila sam vašu ljubav. Na putu sam prema ozdravljenju i neverovatno zahvalna na svim blagoslovima u životu. Prvo na šta sam pomislila kad sam se probudila u bolnici bila su moja deca. Druga pomisao bila je da ne želim da razočaram nikoga ko je kupio karte za moju turneju- napisala je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Madona je sada objavila video na kom je vidimo kako pleše i time je obožavateljima pokazala da se dobro oseća.

- Osećam se kao najsrećnija zvezda na svetu jer mogu da pokrenem svoje telo i barem malo zaplešem. Hvala svim mojim obožavateljima i prijateljima. I vi ste moje srećne zvezde. Zajedno slavimo 40 godina od izlaska mog prvog albuma- poručila je Madona uz video.

Krajem juna kraljica popa bila je hospitalizovana, a onda su se čule priče kako njeno stanje nije bila posledica napornih treninga i priprema za nastupe, kako su iz Madoninog tima izvestili. Radar Online istakao je da su Madonu oživljavali injekcijom naloksona, koja se daje kad dođe do predoziranja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading