Anđelina Džoli
Foto: EPA/EPA

Dadilja koja je sa decom Anđeline Džoli i Breda Pita provodiala gotovo dvadesetčetiri sata dnevnp, sedam dana nedeljno, u jednom intervjuu otkrila je sve mračne tajne kontroverzne glumice. 

- Ona je majka koja je veoma odsutna zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast- izjavila je dadilja i dodala da Anđelina ne može da obuzda svoju decu kao i da su ona potpuno van kontrole, rade šta im se prohte i ne prezaju ni za čim. 

- Potpuno su šašavi i van kontrole. 

Ona je navela da je postojao neki red i mir sve do razvoda sa Bredom 2016. godine, sa kojim je Anđelina provela više od decenije u braku. 

- Anđelina misli da je kul mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslima. Ali istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bih umeli da razlikuju loše od pogrešnog. Anđelin stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu. Sklona je piću i skoro svako veče otvori flašu crnog vina, a nekada i više njih- priznaje dadilja i otkriva da i ako su njena najstarija deca ispod granice kad bi smela da piju, Anđelina im povremeno dozvoli da popiju čašu dve. 

(Star) 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading