Madona
Foto: EPA/EPA

Pop kraljica Madona nedavno je zbog teške bakterijske infekcije hitno hospitalizovana, što ju je motivisalo da postavi stroga pravila o tome kako upravljati njenom ostavštinom i bogatstvom od 850 miliona dolara kojim raspolaže.

64-godišnja pevačica pronađena je bez svesti 28. juna, kada je pala u stanje septičkog šoka pre nego što je hitno prevezena na intenzivnu negu zbog bakterijske infekcije i morali su da je oživljavaju. A prema pisanju The Suna, Madona je sada, nakon što se oporavila, postavila jasna pravila o tome šta uraditi s njenom muzikom nakon što umre.

Prenose kako je nepokolebljiva što se tiče smanjenja cena njenih proizvoda i muzike, kako ne želi da joj se narušava imidž, te je odbacila ideju da se njena muzika ili koncerti emituju putem njenog holograma.

Naime, hologramska turneja iz 2020. godine pokojne Vitni Hjuston našla se na udaru kritika, a Madona odbija da dopusti da joj moćnici gladni novca urade isto. Veruje se i da će u nastojanju da izbegne porodične svađe oko njenog bogatstva od 850 miliona, kao i zaradu od prava na pesme, ravnopravno podeliti između svoje šestoro dece.

Inače, Madona je ponovo viđena na nogama, i to 11 dana nakon što je bila hitno hospitalizovana i lekari joj spasili život. Prema pisanju Page Sixa, prošetala je s prijateljicom svojim krajem na Aper Ist Sajdu, a izvori su naveli i da je izgledala srećno i dobro raspoloženo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading