Anđelina Džoli sa decom
Foto: Profimedia/Profimedia

Holivudska glumica Andželina Džoli ovih dana ponovo će se naći na sudu sa svojim bivšim suprugom Bredom Pitom, ali to je ne sprečava da uživa sa svojom decom.

Andželina, koju je Pit tužio zbog prodaje dela vinograda u Francuskoj, uslikana je u Njujorku ispred jednog japanskog restorana u društvu sina Paksa, i ćerki Zahre i Šajlo. 

Dobitnica Oskara za ulogu u filmu „Girl, interrupted“ prošetala je ulicama Njujorka u belom, kožnom trenč-kaputu, dok je stajling upotpunila torbom luksuznog brenda „valentino“ koja košta 2.700 evra.

Andželina se sa troje dece dovezla do restorana u luksuznom džipu, a obezbeđenje ih je pratilo u stopu. Porodica se na ručku zadržala nekoliko sati, a po izlasku iz restorana, njena ćerka Šajlo pokušala je da se sakrije od paparaca, ali joj to nije pošlo za rukom.

Inače, Andželina i njen bivši suprug ovih dana ponovo su glavna tima svih medija, budući da je Pit tužio Džolijevu jer je prodala svoj deo vinograda u Francuskoj za 80 miliona dolara jednom ruskom oligarhu.

Vrednost vinograda procenjena je na 160 miliona dolara i oboje su se, još tokom braka, dogovorili da niko od njih ne proda svoj deo bez dozvole onog drugog, međutim, glumica se očigledno oglušila o njihov dogovor.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading