GODINU DANA KRILA IME SVOG SINA Rijana konačno otkrila, sinčić će se zvati po ovom reperom, evo zbog čega!
Printscreen

Otkriveno je ime Rijaninog sina i ASAP Rokija skoro godinu dana nakon njegovog rođenja.

Naime, Daily Mail je dobio kopiju potvrde o rođenju malog dečaka u kojem piše da mu je par dao ime RZA Atelson Majers. Dobio je prezime repera čije je pravo ime Rakim Majers.

Rijana i ASAP Roki očito su sinu dali ime kako bi odali počast muzičkom producentu i reperu RZA-u, frontmenu hip-hop sastava Wu-Tang Clan iz Njujorka. Pevačica je više puta nakon porođaja snimljena u odeći s nazivom tog benda, a poznato je kako je njen partner sarađivao s članom grupe Rekvonom.

Čini se da je par dao sinu srednje ime Atelson koje ima i ASAP Roki, ali ranije su strani mediji pisali da reperovo ime piše Atelson. Rodni list otkriva i da je RZA rođen u Medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Anđelesu.

Inače, Rijana je u februaru na nastupu na Super Boulu otkrila da je drugi put trudna. Pokazala je trudnički stomak u crvenom, pripijenom kombinezonu. Njen menadžer potvrdio je lepu vest.

Pevačica dobro skriva svoj privatni život i trudnoću je uspela prikriti od svojih saradnika. 'Čak su i neki članovi Rijaninog tima držani u neznanju. Sve je to velika tajna, od detalja njenog šoua na poluvremenu do onoga šta je sledeće', rekao je izvor.

Rijana je rekla na medijskoj konferenciji pre Super Boula da otkako je postala mama, oseća da 'može preuzeti svet' i 'učiniti bilo šta'.

Podsetimo, pevačica i ASAP Roki su zajedno od kraja 2020., a pre nego što su započeli vezu, bili su dugogodišnji prijatelji i on je bio deo njene turneje Diamond 2013. godine.

KONAČNO UHVAĆENI ZAJEDNO Ovo je novi dečko Elene Kitić i svi ga znate, uhvaćeni dok su radili ovo! (FOTO+VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading