pike
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Žerar Pike digao je pravu medijsku oluju nakon što je Šakiru prevario sa studentkinjom Klarom Čijom Marti. Sada španski tabloidi pišu da ga je njegova mlađana devojka prevarila s jednim od njegovih bliskih prijatelja, javlja "One Football".

Reč je o bivšem menadžeru Barselone, Pepu Gvardioli. On i Pike bili su jako bliski, te su ostali u kontaktu i nakon što je Gvardiola napustio španski klub.

Navodno je Gvardiola razvio blizak odnos s Klarom Čijom Marti jer ona ide u istu školu kao i njegova deca.

Takođe, pojavile su se glasine da je Pike takođe u vezi s mladom advokaticom po imenu Hulija Puig, a tabloidi željno dalje iščekuju šta će se dogoditi s Gvardiolinim brakom nakon ovih natpisa.

On i supruga Kristina Sijera zajedno su već 27 godina, a upoznali su se kad su bili tinejdžeri. Svoju ljubavnu bajku krunisali su venčanjem 2014. godine, te zajedno imaju troje dece, Mariju, Marijusa i Valentinu.

Zasad sve ostaje samo na glasinama, dok Pike i Klara iskazuju duboku ljubav putem društvenih mreža, a Gvardiola mudro šuti.

Korisnici društvenih mreža odmah su reagovali na navodno neverstvo Klare i Gvardiola. Većina njih nagađa da je studentkinja prevarila Pikea kako bi mu vratila milo za drago zbog njegove afere s mladom advokaticom.

Šakirini obožavatelji se pak naslađuju i komentarišu da je to karma jer je on tako nešto i zaslužio.

OTKRIVENO OD ČEGA JE UMRO POZNATI REPER Ukoliko imate ovu bolest, na jednu stvar morate obratiti pažnju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading