ŠOK! Iz vatrenog oružja pucano na Deniz Ričards, ovo su svi detalji
Printscreen

U Los Anđelesu se dogodio težak incident u ponedeljak, kad su napadači pucali na poznatu glumicu Deniz Ričards i njenog supruga Erona Fajfersa.

Glumica i njen suprug nisu povređeni u incidentu, ali ona je bila veoma uzrujana, pošto je metak pogodio zadnji deo njihovog kamioneta, prenosi TMZ.

Na ovom sajtu je objavljena i fotografija rupe od metka koja se nalazi na vozačevoj strani kamioneta koji je vozio Fajfers.

ŠOK! Iz vatrenog oružja pucano na Deniz Ričards, ovo su svi detalji

Printscreen

 

Prema pisanju ovog portala, muž glumice je bio za volanom, i imao je problema da pronađe studio u koji je vozio Deniz na snimanje filma. Vozač iza njega je bio frustriran zbog njegove neodlučnosti, i počeo je da viče, a zatim je i pucao na auto sa Deniz i njenim suprugom.

Holivudska zvezda se tresla kad je došla u studio i plakala je, izveštava TMZ.

ŠOK! Iz vatrenog oružja pucano na Deniz Ričards, ovo su svi detalji

Printscreen

 

Denis Ričards je najpoznatija po filmovima krajem devedesetih i početka dvehiljaditih kao što su "Drop Dead Gorgeus", "Valentine", "Scary Movie 3" i rijaliti programu "The Real Housewives of Beverly Hills".

Deniz je bila u braku sa Čarlijem Šinom sa kojim je dobila ćerke Sem i Lolu 2004. godine. Posle razvoda i javnog priznanja da njen bivši suprug boluje od HIV-a glumica je javno demantovala da su njena deca zaražena i da je glumac se inficirao posle braka sa njom.

MUSTAFA BUDI DOVOLJNO SREĆAN! Emina Jahović prvi put progovorila o bivšem

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading