Riki Martin
Foto: EPA/EPA

Nećak Rikija Martina, Denis Sančez (21), podneo je nedavno tužbu protiv 50-godišnjeg ujaka, tvrdeći da su njih dvojica bili u sek*ualnoj vezi sedam meseci. Rečeno je ranije danas da mladić koji je inače sin pevačeve polusestre Vanese Martin, ima mentalnih problema.

Naime, sudija je prethodno odbacio privremenu zabranu prilaska koja je naložena Rikiju Martinu.

- Baš kao što smo i očekivali, sud nije produžio nalog za privremenu zaštitu.Tužilac je potvrdio sudu da je odluku o odbacivanju predmeta doneo sam, bez ikakvog spoljnog uticaja ili pritiska - naveo je Martinov pravni tim u saopštenju dok se pevač u suđenje uključio preko Zuma.

OBRT U SLUČAJU KOJI JE ŠOKIRAO CEO SVET Evo šta je uradio nećak Rikija Martina nakon što ga je optužio za incest i izneo stravične detalje

EPA

 

Slučaj je zaprepastio svetsku javnost, a iako je proces odbačen na sudu, kako eksluzivno piše "TMZ", čini nam se da epilog tek predstoji.

Podsećamo, Sančez je tvrdio da su on i Martin raskinuli pre dva meseca nakon sedam meseci zabavljanja. Prema njegovim rečima i nalogu u koji su imale uvid portorikanske novine "El Vocero", pevač nije prihvatio razdvajanje pa je viđen kako luta u blizini njegove kuće u najmanje tri navrata. Takođe je naveo da je Martin "konzumirao velike količine alkohola i droge".

UŽIVAJU NA LUKSUZNOM BRODU Seka Aleksić pokazala svaki detalj, a kada vidite u kojoj situaciji je snimila svog supruga plakaćete od smeha

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading