UVLAČIO DEVOJKE U KUĆU I SILOVAO IH Uhapšen čuveni producent zbog jezivih optužbi, stravični detalji isplivali u javnost
Shutterstock/zef art

Jedan od producenata čuvene serije "Stažisti", Erik Vajnberg, uhapšen je u četvrtak u Los Anđelesu zbog nekoliko optužbi zbog seksualnih napada koji su se dogodili između 2012. i 2019. godine.

- Dugogodišnji TV producent osumnjičen je za više seksualnih napada, uključujući i silovanje - piše u saopštenju policije iz Los Anđelesa.

Policija davodi u saopštenju za javnost da se Vajnberg pretvarao da je fotograf, a zatim je prilazio ženama na mestima kao što su prodavnice i kafići. On ih je zatim navodno seksualno napao u svojoj kući tokom fotografisanja.

UVLAČIO DEVOJKE U KUĆU I SILOVAO IH Uhapšen čuveni producent zbog jezivih optužbi, stravični detalji isplivali u javnost

Los Angeles Police Department

 

Oni su dalje naveli da veruju da ima još žrtvi koje je napastvovao tokom 1990-ih i policija ohrabruje sve da dođu i prijave ga.

Podsetimo, Erik je bio angažovan kao izvršni koproducent u oko 100 epizoda serije "Stažisti", komedije sa elementima drame koja se prikazivala od 2001. do 2010. godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading