FILM SA MONIKOM BELUČI MU DOŠAO GLAVE! Otrkiveno kako se razboleo Brus Vilis i koga će da tuži zbog ekstremnog mentalnog bola!
Shutterstock

Svetsku javnost pokiralo je saznanje da je jedan od najomiljenijih holivudskih glumaca, veliki šarmer koji je igrao nezaboravne role u najvećim blokbasterima Brus Vilis, boluje od teške bolesti zbog koje je prinuđen da napusti glumu.

Reč je o afaziji oboljenju koje utiče na sposobnost slušanja i govora, čitanja i pisanja, a koje se ne može videti na osnovu dijagnostičkih postupaka. Najčešći uzroci afazije su moždani udar, tumori, traume, vaskularne lezije, ali se može dogoditi i povredom glave, udarcem ili infekcijom. Prijatelji ove velike holvudske zvezde otkrili i koja trauma je izazvala afaziju kod Vilisa.

Brus Vilis

Alo, Shutterstock

 

Naime, presudna je bila povreda koju je zadobio 2002. godine na snimanju filma "Suze boga sunca" (Tears of the Sun) u kom je igrao sa Monikom Beluči. Na setu je Vilis pogođen "projektilom" u čelo. Nesreća se dogodila uslijed pirotehničke detonacije koju je izvela ekipa za specijalne efekte.

Glumac je tužio Revolution Studios za nanošenje "ekstremne mentalne, psihičke i emotivne boli". Prijatelji i porodica holivudske zvezde uvereni su da je upravo ova povreda ključni razlog za pojavu afaziju sa kojom se glumac danas bori.

ISPLIVAO SNIMAK, SMEH i APLAUZ?! Evo šta je Vilova žena radila kada je glumac ošamario komičara!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading